Ga naar inhoud

Alle zakelijke locaties van Friesland op één plek

Friesland is een grote locatie voor evenementen en bijeenkomsten. Boerderijen in de weidsheid van het landschap. Oude gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gevonden als eventlocatie. Of moderne locaties voorzien van alle faciliteiten. Een ding weet je in ieder geval zeker. Friesland inspireert.

Vind jouw ideale locatie - voor een event, vergadering of teambuilding

Op zoek naar jouw ideale vergader- of eventlocatie? In Friesland bulkt het van de unieke locaties en gastvrije aanbieders. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en inspiratie. Bekijk hier het hele overzicht.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

De zakelijke toplocaties van Friesland

Totaalconcepten voor kleinschalige groepen

Totaalconcepten voor grote groepen

Unieke vergaderlocaties

Grootschalige eventlocaties

Culinaire locaties voor groepen

Kom in contact

en laat je informeren over de zakelijke mogelijkheden in Friesland. We nemen je graag mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op

Vergaderlocaties, eventlocaties en totaalconcepten

Unieke event- en vergaderlocaties in Friesland

Een eventlocatie in Friesland is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke plek voor een evenement, vergadering of bijeenkomst. Of je nu een locatie voor grote groepen nodig hebt of juist een intieme setting voor kleine groepen, in Friesland vind je een divers aanbod aan locaties die aan al je wensen voldoen. Van moderne vergaderlocaties tot sfeervolle evenementlocaties, het aanbod is zo divers als de provincie zelf. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering, zorgen de locaties in Friesland ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Unieke vergaderlocaties

Vergaderen in Friesland betekent kiezen voor inspiratie en efficiëntie. De vergaderlocaties zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden comfortabele ruimtes die de creativiteit en productiviteit bevorderen. Of je nu een brainstormsessie, workshop of een meerdaagse conferentie plant, de faciliteiten en service zijn van topniveau.

Evenementlocaties met karakter

Elk evenement verdient een bijzondere setting en de eventlocaties in Friesland bieden karakter en sfeer. Of het nu gaat om een zakelijk event, een familiefeest of een culturele happening, de locaties zijn veelzijdig en kunnen volledig naar wens worden ingericht.

Totaalconcepten voor elk event

Een succesvol evenement vraagt om meer dan alleen een mooie ruimte. Daarom bieden veel locaties in Friesland totaalconcepten aan. Dit betekent dat je naast de ruimte ook kunt rekenen op catering, decoratie en technische ondersteuning. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je kunt focussen op het evenement zelf.

Flexibele locaties voor elke groepsgrootte

In Friesland vind je locaties die geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. De flexibiliteit van de ruimtes maakt het mogelijk om zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige events te hosten. De locaties passen zich aan jouw behoeften aan, niet andersom.