Ga naar inhoud

De Wartenster

Warten

Ben je voor je organisatie op zoek naar een vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Activiteitenboerderij De Wartenster leent zich voor tal van verschillende mogelijkheden.

Op een steenworp afstand van Leeuwarden ligt De Wartenster, een veelzijdig familiebedijf! Ontstaan uit een melkveehouderijbedrijf met een historie van meer dan 100 jaar, is De Wartenster uitgegroeid tot een modern bedrijf in Feesten & partijen, outdoorsports, eten & drinken en praamvaren. 

Vergaderen

Ben je voor je organisatie op zoek naar een vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Heb je een locatie nodig voor vier, twintig of misschien wel honderd mensen? Wil je het vergaderen com-bineren met catering of juist met een ontspannen activiteit? Bij Activiteitenboerderij De War-tenster kunnen we dat allemaal voor je verzorgen. Onze Activiteitenboerderij leent zich voor tal van verschillende mogelijkheden. Na afloop van je vergadering zullen de deelnemers gemotiveerd en geïnspireerd weer huiswaarts gaan!

Bedrijfsfeest

Daarnaast staat het enthousiaste team van De Wartenster garant voor een bedrijfsfeest op maat waar nog lang over wordt nagepraat! Ben je wel eens een dag met de palingvisser mee geweest, met een barbecue op een eiland in Nationaal park De Alde Feanen? Theaterdiner "Sytze en Maaike" neemt je mee in de historie van De Alde Feanen, met veel humor, verrassende wendingen en een heerlijk buffet van de houtgestookte grill!
Trek het gebied in met een GPS en ontdek hoe mooi het hier is.
1000m2 indoor paintball, een schietbaan, arrowbattle en handboogschieten, highlandgames of boerengolf zorgen voor een heerlijke actieve middag!

Teambuilding

Verder kunnen er bij De Wartenster verschillende teambuilding activiteiten georganiseerd worden. De kracht van het bedrijf zit in de samenwerking van het team. Tijdens een teambuilding gaan we aan de slag om de processen in het team inzichtelijk te maken en te verbeteren. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een workshop kaasmaken, een sportclinic of een ontspannen tochtje varen in combinatie met een moordspel. De keuze is reuze.

Duurzaamheid

Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen geen loze kreet, maar dagelijkse praktijk. Als eerste bedrijf in de Gemeente Leeuwarden mochten wij het fair trade certificaat in ontvangst nemen. Een groot deel van onze producten kopen wij fairtrade of regionaal in. Onze stroom wordt opgewekt met zonnepanelen. De verwarming wordt grotendeels met resthout-verbranding gedaan. De reststromen uit onze keuken gaan naar de dieren op de boerderij. Zo wordt er niks weggegooid.

Groepsgrootte event:
max. 300 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Wartenster

De Wartenster
Midsbuorren 7
9003 LB Warten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten