Ga naar inhoud

De Drie Pilaren

Oudeschoot

In een historisch pand (1700) op de Schoterlandseweg 14 vind je 'Bij Jacques | De Drie Pilaren' een uniek en knusse locatie. Een inspirerende plek voor vergaderingen, cursussen, workshops, trainingen en feesten

Bij binnenkomst heet ik (Jacques Peters) je van harte welkom. Na een korte uitleg over de ruimte en gebruik van de beamer, koffiemachine en de palletkachel krijg je de sleutel van de ruimte. Je hebt alle vrijheid; je eigen ingang, eigen toiletten en eigen terras. Je hebt met je groep van echt niemand last. De koelkast staat vol en is helemaal van jou. 

De ruimte is lekker flexibel, je mag schuiven totdat je tevreden bent. De oppervlakte is ca. 80 m2, je hebt hierdoor genoeg ruimte om met een beamer + projectiescherm te werken. Even een frisse neus halen, dit kan onder de overdekte veranda, achter op de binnenplaats. Of wil je even wandelen, 200 meter lopen en je staat in het Koninklijke Oranjewoud bos.

Duurzaamheid is erg belangrijk bij De Drie Pilaren. Gas wordt niet meer gebruikt. De oplossing wordt gezocht met zonnepanelen en een pallet CN ketel. Op deze wijze willen wij de aardbol een beetje helpen. 

Je kunt gaan en staan waar je wilt; 'Bij Jacques | De Drie Pilaren' it's all yours.

Accommodatietype:
Conferentiecentrum
Aantal personen:
max. 40 personen
Groepsgrootte event:
max. 40 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Drie Pilaren

Schoterlandseweg 14
8451 CP Oudeschoot
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten