Ga naar inhoud

Omke Jan

Woudsend

Omke Jan is een boergondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven.

Een teammeeting, MT overleg, heisessie op personeelsevent op een bijzondere locatie? Omke Jan, boergondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Door onze bijzondere ligging kunnen wij een uw personeel een geweldige teamdag bezorgen en de uitvalsbasis zijn voor een geweldig bedrijfsevent. Onze inspiratieruimte is een perfecte locatie, voor een directieoverleg of teammeeting. Een prachtige zaal achter het restaurant waar je in alle rust met elkaar kunt vergaderen, weg van alle waan van de dag.

Omke Jan houdt van lekker eten, zonder fratsen. In ons restaurant kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Eten dat herkenbaar is, bereid met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boer uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren leveren en dat is wat wij op tafel zetten. Oprecht en knetterlekker!

Lekker blijven slapen? Dat kan! Onder de houten gebinten zijn drie royale gastenkamers en een sfeervolle studio ingericht, waar gasten van Omke Jan kunnen overnachten. Piet Hein Eek combineerde de luxe van eigentijds design met het tijdloze karakter van de oude boerderij. Kom heerlijk tot rust tussen de weilanden en geniet ’s ochtends van weidse uitzichten over het water en het dorp. Bovenin Omke Jan zijn drie sfeervolle tweepersoonskamers ingericht en een studio. Piet Hein Eek ontwierp deze prachtige kamers, die zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet, zachte bedden met luxe beddengoed.

Onze inspiratieruimte is een perfecte locatie, voor een directieoverleg of teammeeting. Een prachtige zaal achter het restaurant waar je in alle rust met elkaar kunt vergaderen, weg van alle wan van de dag. Groot verrijdbaar scherm, flipover en andere middelen zijn aanwezig. En natuurlijk verzorgen een héérlijke lunch of diner om de dag compleet te maken. Ook leuk om te combineren met een zuivelworkshop of praamzeilen op het Slotermeer.

Groepsgrootte overnachten:
max. 6 personen
Groepsgrootte event:
max. 18 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten