Ga naar inhoud

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. De geschiedenis van het paleis gaat vele jaren terug en het hotel in Leeuwarden straalt zowel van binnen als van buiten vorstelijke allure uit.

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. De geschiedenis van het paleis gaat vele jaren terug en het hotel in Leeuwarden straalt zowel van binnen als van buiten vorstelijke allure uit. Dit monumentale pand kent een rijke historie en is tot 1971 in het bezit geweest van de koninklijke familie. Alle vertrekken in dit paleis zijn vorstelijk te noemen.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof beschikt over de ideale zakelijke locatie. De zes multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit voor 120 personen en een enthousiast team zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst. Maak jouw zakelijk bijeenkomst compleet met een lunch, diner en overnachting. Voor iedere gelegenheid beschikt Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof over een passende vergaderzaal. Zo zijn er kleinere discussieruimtes voor besloten vergaderingen en zijn er lichte werkruimtes voor wanneer je meerdere dagen bijeen wilt komen. Voor grootschalige presentaties is er een ruime zaal ter beschikking.

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Ben je op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee je van jouw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken. Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na de bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling door Leeuwarden, vaar met een elektrosloep over de Friese wateren of speel het spel De Grachtenfluisteraar. 

Duurzaamheid

Het doel van Fletcher Hotels is milieubewuster ondernemen. Door middel van het Green Key certificaat willen wij aan jou laten zien dat al onze hotels milieubewuster zijn. In de hotels worden energiebesparende maatregelen genomen, zoals het gebruik van energiebesparende verlichting. Ook worden waterbesparende maatregelen genomen, zoals het plaatsen van doorstroomregelaars in kranen en douches. Bij de inkoop van onze producten kijken wij naar verschillende facetten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van doseersystemen en microvezeldoekjes. Daarnaast streven wij ernaar producten als etenswaren en dranken in te kopen die milieubewust zijn gemaakt en verpakt. Op onze site kun je verder lezen over onze duurzame aanpak onder het kopje Green Key.

Groepsgrootte event:
max. 120 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof
Hofplein 29
8911HJ Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten