Ga naar inhoud

De Sayter

Warten

Landgoed De Sayter: privé-eiland met woonboerderij

De Sayter is een landgoed gelegen op een privé-eiland van ruim 40 ha in het natuurgebied De Âlde Feanen nabij Eernewoude. Wij bieden u met de Saiterpleats (de oorspronkelijke boerderij) een unieke plek om te vergaderen, een feest te vieren of gewoon met een groep vrienden of familie vakantie te vieren. De boerderij telt 34 slaapplaatsen. De locatie ligt volledig besloten op een eiland en wordt door slechts één gezelschap tegelijkertijd gereserveerd. Met andere woorden: we bieden u absolute privacy en rust!

De locatie omvat het privé-eiland met boerderij, gelegen in Nationaal Park DeÂlde Feanen (De Oude Venen) bij Earnewâld (Eernewoude). Het eiland ligt midden in De Âlde Feanen, is 40 ha groot en heeft alle eigenschappen die de Alde Feanen zo bijzonder maken: polders, slootjes, broedplaatsen voor vogels en prachtige vergezichten. Er kan over het gehele eiland gewandeld worden. De ultieme plek om te wandelen of te joggen is de polderdijk rond het eiland, met een totale lengte van ca. 4 km. De boerderij, de Saiterpleats, stamt uit de 19e eeuw. De indeling is als volgt: een grote kamer met open haard met fantastisch uitzicht over het eiland, een grote woonkeuken met plaats voor 12 personen en de grote “deel” van de boerderij, waar plaats is voor meer dan 200 personen voor diner. De deel is ook te gebruiken als vergaderaccommodatie en kan ‘s-avonds omgebouwd worden tot discotheek! 

De Sayter is een groepsaccommodatie en biedt plaats aan kleine en grote groepen gasten. Voor overnachting bieden wij u 34 slaapplaatsen in de boerderij. Vanzelfsprekend kunnen wij veel meer slaapplaatsen creëren: voor de kade kunnen één of meerdere hotelboten aangemeerd worden met meerdere slaapplaatsen. Indien u met een kleinere groep komt, kan een gedeelte van de boerderij gebruikt worden. Zo heeft u toch een warme en intieme sfeer voor bijvoorbeeld een familiefeest of een besloten (directie-) vergadering.

Op De Sayter beleeft u onvergetelijke vakanties, maar de locatie is ook geschikt voor familiefeesten, huwelijken, vergaderingen, (kook)workshops, seminars, congressen, en alles wat u zelf nog in gedachten heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de catering op locatie regelen. U kunt uw specifieke wensen kenbaar maken.

Zo zijn er voor familiebijeenkomsten vele voorzieningen: denk aan het gebruik van de sloep “Woelmuis”, de taxiboot “Hotze”, de 2 Topaz zeilbootjes, de 2 Optimisten, zwemvesten, surfpakken, en het gebruik van de grote houtskoolbarbeque “the Bastard”. Verder voor binnen: darts, poolbiljart, voetbalspel, een skelter, een professionele geluids- en discoinstallatie en een beamer met flexibel scherm. Bovendien staat u een grote Bohemia-vleugel ter beschikking.

Daarnaast heeft De Sayter het Green Key Goud keurmerk. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland.

Groepsgrootte overnachten:
max. 34 personen
Groepsgrootte event:
max. 150 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten