Ga naar inhoud

Kampus Vlieland

Vlieland

Kampus Vlieland is een plek op De Wadden waar kennisinstellingen, bedrijven en organisaties - in splendid isolation - kunnen werken aan nieuwe ideeën, plannen en campagnes. De ideale plek voor een conferentie, teamuitje, werkweek of heidagen.

Het Waddengebied is de kraamkamer van de Lage Landen. Sinds jaar en dag komen badgasten op de eilanden om te genieten van de rust en ruimte. De eilanden trekken ook creatieven aan. Vooral Vlieland is in trek bij schrijvers, schilders en muzikanten. Vlieland is ook de plek waar Into The Great Wide Open ontstond. Een duurzaam popcultureel festival dat in binnen- en buitenland wordt geroemd.

In die setting, op dat inspirerende eiland, is er nu dus Kampus Vlieland. Een plek om te werken aan (kennis)vraagstukken, zeker als het gaat over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en energie. Om nieuwe strategieën en campagnes te bedenken. Geïnspireerd door de omgeving. Met de mensen van Lab Vlieland, die ook nauw verbonden zijn aan Into The Great Wide Open, desgewenst als programmamakers.

Elke sessie wordt op maat gemaakt. De Kampus beschikt over de beste locaties van het eiland. En ook het randprogramma inspireert. Denk aan een kampvuur op het strand, een tocht door de natuur, een optreden in Podium Vlieland of een performance op Kampeerterrein Stortemelk.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kampus Vlieland

Havenweg 66
8899 BC Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten