Ga naar inhoud

Paviljoen de Leyen

Rottevalle

In 2010 is er in het unieke natuurgebied de Leijen een prachtig nieuw paviljoen verrezen. Het paviljoen geeft de mogelijkheid om te genieten van het natuurschoon dat deze plek te bieden heeft.

In 2010 is er in het unieke natuurgebied de Leijen een prachtig nieuw paviljoen verrezen. Het paviljoen geeft de mogelijkheid om te genietenvan het natuurschoon dat deze plek te bieden heeft.

Zomers en ’s Winters biedt het een geweldig uitzichtmet immer veranderende vergezichten.Voor het paviljoen is een zonneweide gesitueerd, watvele mogelijkheden biedt voor diverse buitenactiviteiten maar ook om tegenieten van de zon. Aansluitend een klein strandje voor de kinderenmet een "poedelbadje"waar ze heerlijk kunnen spelen.

Het meer is toegankelijk voor recreatie zoals kano's, zeilbootjes, fluisterbootjes,surfplanken&meer.

De Leijen is een natuurgebied gelegen aan depoort van het natuur gebied "De Noardlike Fryske Wâlden".Een ecologische hoofdstructuur binnennoord-Nederland die beheerd wordt door Staatsbosbeheer.De mogelijkheden zijn ontelbaar, van lekker eten toteen heerlijk drankje. Voor feestjes van 10 personen tot feesten van100 personen;Vergaderen of symposia, trouwen of babyshower, methet personeel er op uit of familie dagen vieren.Lunchen, dineren, barbecueën, buffetten of borrelen,voor ieder is er een passend arrangement.

Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Paviljoen de Leyen

Bildreed 4
9221 SH Rottevalle
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten