Ga naar inhoud

Expedities in Friesland

Verken de onverharde paden en proef de smaken van het wad. Ga op expeditie in het eigenzinnige Friesland.   

We ontmoeten elkaar weer live en trekken er samen op uit, opzoek naar nieuwe inspiratie. Het is niet alleen fijn om samen in een andere omgeving te zijn maar ook onmisbaar voor het nemen van zakelijke beslissingen. Versterk de onderlinge banden in je team met een combinatie van een kennis inhoudelijke sessie en een teambuildingselement. Friesland is precies ver genoeg om er echt even tussenuit te zijn, en voor veel Nederlanders een nieuw gebied vol ontdekkingen. Ga op Expeditie - Friesland Style.    

We helpen je met vier voorbeeldprogramma's zodat jij alleen de beschikbaarheid hoeft te checken.

Buitenwerken

Fluitende vogels, een licht briesje en een zonnestraal op je gezicht. Dat klinkt toch heerlijk? Waarom blijven we toch massaal op een stoel, achter een bureau werken met vier muren om ons heen? Met de expeditie ‘Buitenwerken’ (her)ontdek je de schoonheid van de natuur, en ervaar je hoe het is om buiten te werken. Je leert verschillende tools en mogelijkheden om het buiten werken voor jou  makkelijker en toegankelijker te maken.  

Ontdek Expeditie Buitenwerken

Sport en Vitaliteit

In het eerste kwartaal van 2022 is het percentage ziekteverzuim gestegen tot 6,3%, het hoogste percentage ooit gemeten door het CBS. Een wake-up call om te investeren in de vitale gezondheid van jezelf en je medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat jijzelf en je collega’s bewust bezig zijn met lichaam en geest? Om jou en jouw team een handje te helpen hebben wij een interessant en inspirerend programma opgesteld.  

Ontdek Expeditie Sport

Droogvallen op het Wad

De Waddenzee is de laatste echte natuur van Nederland, een UNESCO Werelderfgoed. Weer, wind en water creëren hier steeds opnieuw een bijzonder landschap. Stap uit de ratrace van de kantoorjungle, en ervaar de kracht en elementen van de natuur tijdens de expeditie droogvallen op het wad. Dit teamuitje geeft je alle tijd en aandacht voor elkaar en de natuur. Maak je hoofd even helemaal leeg en stippel samen de nieuwe koers uit.

Ontdek Expeditie Droogvallen

Vlieland

Van duurzame activiteiten tot actie op het strand, en van fietsen door de duinen tot verse producten proeven van het Wad. Vlieland biedt een divers programma met oog voor de natuur en lokale producten. Stap op de boot en laat de drukte achter je: de Waddeneilanden staan garant voor onthaasten en uitwaaien. Ervaar het eiland gevoel tijdens je expeditie op Vlieland.

Ontdek Expeditie Vlieland

Wat anderen zeggen over de voorbeeldprogramma's

Neem contact op met Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op