Ga naar inhoud

Westcord Strandhotel Seeduyn

Oost-Vlieland

Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is! Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee: het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte strand.

Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is! Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee: het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte strand.

WestCord Hotels zijn voorzien van uitstekende faciliteiten voor een bijeenkomst, van vergadering, training, inspirerend congres tot bedrijfsfeest. Elk hotel heeft zijn eigen unieke locatie en individuele karakter. Hierdoor kunnen wij je een groot aanbod van vergadermogelijkheden aanbieden.

Strandhotel Seeduyn beschikt ook over verschillende restaurants en andere ruimtes waar men terecht kan voor een presentatie, borrel, lunch of diner. Of ga naar buiten en neem plaats in Strandpaviljoen ’t Badhuys, op een paar minuten loopafstand van het hotel. In Strandhotel Seeduyn vind je restaurant De Brassery en direct naast het hotel strandpaviljoen ’t Badhuys.

Strandhotel Seeduyn beschikt over zowel hotelkamers als appartementen. De moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een 4-sterrenhotel mag verwachten. Alle kamers hebben een balkon of terras, gratis wifi, espressomachine en waterkoker. In de appartementen van Strandhotel Seeduyn geniet je van de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. Er zijn 4- en 6-persoonsappartementen met een volledig ingerichte keuken inclusief kookgelegenheid, vaatwasser en magnetron, een balkon of terras en gratis wifi.

Er zijn 7 uniek gelegen, moderne vergaderzalen met een prachtig uitzicht over zee met airconditioning, gratis Wifi, daglicht en alle moderne audiovisuele apparatuur. Vergaderen in Strandhotel Seeduyn is een bijzondere belevenis. Jouw gezelschap trekt zich letterlijk terug op een eiland en hierdoor ontstaat een bijzonder groepsgevoel.

Het hotel en eiland Vlieland bieden ongekende mogelijkheden voor ontspannende activiteiten naast een inspannend vergaderschema. WestCord Hotels beschikt over haar eigen evenementenbureau Island Events. Deze professionals verzorgen jouw bijeenkomst van begin tot eind. Lees hier meer over Island Events. 

WestCord Hotels zet zich in voor duurzaamheid. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven die een Green Key certificering hebben zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dragen zorg voor het milieu, het bedrijf en hun omgeving. WestCord Hotels zet zich proactief in om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt. WestCord Strandhotel Seeduyn heeft het Green Key gold keurmerk. Lees hier onze MVO en duurzame inkoop verklaringen. 

Groepsgrootte overnachten:
max. 151 personen
Groepsgrootte event:
max. 500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Westcord Strandhotel Seeduyn

Badweg 3
8899 BV Oost-Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten