Ga naar inhoud

Tusken de Marren

Akkrum

Recreatiepark Tusken de Marren (letterlijk: tussen de meren) is een vakantiepark in Akkrum. Het park is gelegen in hartje Friesland met een fantastische ligging aan de ‘Meine Sleat’ en in het hart van de Friese Meren.

Recreatiepark Tusken de Marren is een vakantiepark in Akkrum. Het park is gelegen in hartje Friesland met een fantastische ligging aan de ‘Meine Sleat’ en in het hart van de Friese Meren. Richting het zuiden vaar je naar het Sneekermeer en als je naar het noorden vaart komt je op het Pikmeer uit.

Tusken de Marren: dé ideale locatie voor jouw ontsnapping van het dagelijkse kantoorleven aan het water. Ons vakantiepark in Friesland ligt aan het water van de Meine Sleat, wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en dat klopt precies: ons recreatiepark in Friesland ligt in het hart van de Friese meren. Bijna alle vakantiehuizen op het park liggen direct aan het water en bieden een privé aanlegsteiger. Hier kun je gemakkelijk jouw eigen of gehuurde boot aanleggen of natuurlijk jouw hengel eens uitgooien. De ligging van ons vakantiepark in Friesland aan het water maakt het dé ideale bestemming voor liefhebbers van water, natuur en watersport.

Wil je optimaal genieten in het prachtige Friesland? Vakantiepark Tusken de Marren maakt het voor jou mogelijk met haar luxe vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen. De vrijstaande woningen bieden een ruime tuin en hebben veelal een prachtige ligging aan het water. Van binnen is jouw vakantiehuis uitermate stijlvol en luxe ingericht met onder andere een zit- en eethoek, badkamer, flatscreen televisie, gratis WiFi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Je kunt jouw vakantiehuis aan het water zelfs met privé wellness boeken. Na een dagje varen, vissen, fietsen of wandelen heerlijk tot rust komen in de sauna op ons luxe vakantiepark in Friesland: héérlijk toch? 

Vanaf ons vakantiepark in Friesland aan het water kun je ontzettend veel ondernemen, zowel op het water als op het land. Laten we beginnen met activiteiten op het water. Huur een motorboot, roeiboot of sloep en ontdek de wateren rondom Tusken de Marren. Jouw eigen of gehuurde boot leg je gemakkelijk aan bij jouw privé aanlegsteiger of in de jachthaven tegenover het park. Vissen, kiten, surfen en zeilen behoren ook tot de mogelijkheden op ons recreatiepark in Friesland. Liever Frieslandvanaf het vasteland ontdekken? Ons vakantiepark ligt in hartje Friesland en vlak bij leuke steden als Heerenveen (17 km), Sneek (18 km) en Leeuwarden (26 km). Wissel een bezoekje aan deze steden af met een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Alde Feanen.

Kortom: ons vakantiepark in Friesland is dé locatie aan het water om even te ontsnappen. 100% genieten op een unieke locatie in de natuur! 

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte overnachten:
max. 591 personen
Groepsgrootte event:
max. 14 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Tusken de Marren

Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten