Ga naar inhoud

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Hollum

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is gelegen in het pittoreske dorpje Hollum op de waddendiamant Ameland. Met de vele mogelijkheden in de omgeving is het hotel op Ameland de ideale uitvalsbasis voor zakelijke doeleinden.

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is gelegen in het pittoreske dorpje Hollum op de waddendiamant Ameland. Met de vele mogelijkheden in de omgeving is het hotel op Ameland de ideale uitvalsbasis voor zakelijke doeleinden.

Zoek je een vergaderlocatie op Ameland? Bij Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap ben je aan het juiste adres. Het hotel in Hollum beschikt over vijf multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit voor 300 personen en een enthousiast team dat voor jou klaar staat. Daarnaast biedt de omgeving genoeg mogelijkheden voor zakelijke doeleinden.

Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: een ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor jouw besloten vergaderingen of lichte werkruimtes voor jouw meerdaagse bijeenkomsten. Daarnaast biedt Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap tal van faciliteiten aan om jouw zakelijke bijeenkomst onvergetelijk te maken. Combineer bijvoorbeeld jouw zakelijke overnachting met doeltreffende teambuildingsactiviteiten zoals bootcampen op het strand of ga op ontdekkingstocht per fiets met een kompas.

Dankzij de vele opties die de vergaderlocatie op Ameland biedt, zal elke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Er kan daarnaast ook gebruik worden gemaakt van diverse arrangementen. Geniet bijvoorbeeld van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Bovendien is er gratis parkeermogelijkheid voor 200 auto’s en profiteert u van gratis WiFi in het hele hotel. Tevens is Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Ben je op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Resort-Hotel Amelander Kaap worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee je van jouw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken. Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na jouw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. 

Groepsgrootte event:
max. 300 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Oosterhiemweg 1
9161 CZ Hollum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten