Ga naar inhoud

Groepsaccommodatie De Morra

Hemelum

Voor een mooie, leuke en gezellige groepsaccommodatie ga je naar Hemelum! Voor groepen van 5 tot 300 personen hebben wij toffe accommodaties!

De Morra is een toffe groepsaccommodatie, gevestigd in een oude zuivelfabriek. Je vindt deze groepsaccommodatie in het Friese Hemelum, in het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied bijzonder geliefd. En dat op slechts max. 90 min. van de Randstad. Ons bedrijf is geworteld in de watersport. Uit liefde voor het water zijn we ons bedrijf begonnen. De zeilschool-tak is al jaren een gevestigde naam in de branche. We ademen een sportieve, gezellige sfeer met oog voor detail en attentheid.

Het unieke aan onze accommodaties zijn, naast de ligging, de onbeperkte mogelijkheden. Van een bruiloft aan het water, tot een actief bedrijfsuitje. Van een romantisch weekend voor twee, tot een scholen-groep van meer dan 200 personen. Alles kunnen wij op maat aanbieden. 

Vergaderen op het Morra-meer haalt je helemaal uit je dagelijkse routine. Frisse ideeën worden geboren door een verfrissende omgeving. Na het noodzakelijke werk gaan jullie lekker eten bij het vuur op de kade. De volgende dag op kantoor zit je vol nieuwe energie. Teambuilding op het water? Met al je collega's lekker BBQ'en? Leer de mensen binnen je organisatie nog beter kennen door een geweldige dag te organiseren. Vergeet heel even alle deadlines en stapels mail. 

Groepsgrootte overnachten:
max. 36 personen
Groepsgrootte event:
max. 300 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie De Morra

Groepsaccommodatie De Morra
Buorren 31
8584 VC Hemelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten