Ga naar inhoud

Roast - Club Culinair

Leeuwarden

De club van smaak en smaakbeleving. Join the club! Houd jij van lekker eten en gezelligheid? Van verrassende smaakcombinaties met de perfecte drankjes erbij? Van net even anders? Welkom! Dan ben je automatisch lid van Roast Club Culinair.

De club van smaak en smaakbeleving. Join the club!

Houd jij van lekker eten en gezelligheid? Van verrassende smaakcombinaties met de perfecte drankjes erbij? Van net even anders? Welkom! Dan ben je automatisch lid van Roast Club Culinair. De plek waar jij je thuis voelt en toch elke keer verrast wordt.
Onze clubmasters bereiden altijd alles vers. Ze experimenteren met bijzondere ingrediënten en nieuwe kooktechnieken. Elke keer als je komt, is er weer iets nieuws te ontdekken op onze kaart. En waar je ook van houdt, er is zeker iets dat bij jouw smaakvoorkeuren past.
Onze hosts adviseren je graag en serveren voortreffelijke drankjes. Van bijzondere wijnen en bieren tot koffie’s en cocktails. Ze zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Dat je op je gemak bent in onze trendy en comfortabele Club Culinair.

Roast is the place to be om sfeervol te dineren. Een terrasje te pakken. Om iets te vieren met vrienden. Als je cocktails wilt proeven. Of lekker buiten in de tuin wilt eten. Je vind Roast midden in de stad. Naast dat je hier lekker kunt eten en drinken beschikt het ook over twee tuinen, zo kun je je bijeenkomst ook buiten organiseren.

Teambuilding en activiteiten

Wil je je bezoek aan Roast uitbreiden met activiteiten? Dan hebben we hiervoor de mogelijkheid tot een fantastische cocktailworkshop. Wil je toch nog iets anders, dan hebben we op aanvraag nog vele andere mogelijkheden.

Duurzaamheid

Bij Roast denken we graag aan mens en natuur, daarom zijn wij ook aangesloten bij GreenKey en hebben wij een gouden waardering.

Gelegenheid:
Lunch/Diner
Groepsgrootte event:
max. 700 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Roast - Club Culinair

Nieuwestad 63
8911CK Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten