Ga naar inhoud

De Mallemok

Sloten

Sfeervol uit eten, hoogwaardige catering en een gezellige feestlocatie, Brasserie de Mallemok in Sloten is het allemaal. Kom snel langs om het te ervaren.

Wil jij jouw werknemers of zakenrelaties eens helemaal in de watten leggen met een goed verzorgde lunch, teambuilding of personeelsfeest? Dan ben je bij restaurant De Mallemok aan het juiste adres. De locatie van restaurant De Mallemok is zeer sfeervol en authentiek doordat het restaurant gevestigd is in een historische boerderij met originele accenten zoals de binten en koestallen. In de zomer is het ook mogelijk om buiten op ons terras te genieten van bijvoorbeeld een heerlijke zakenlunch.

Bij De Mallemok draait alles om onbezorgd genieten. Van wat er op je bord ligt, van wat er in je glas zit, van de ongedwongen sfeer in ons restaurant en op ons terras – en vooral van je gezelschap. Onze prachtige plek in het pittoreske vestingstadje Sloten is een droomlocatie voor een ontspannen lunch, diner, vergadering, borrel, receptie, bruiloft of feest.

Hier in het prachtige vestingstadje Sloten kan De Mallemok zich geen mooiere plek wensen. Bij de Mallemok is het altijd goed toeven. Genieten op het zonnige terras, genoegzaam uitkijkend over het water, zo mooi kan het leven bij De Mallemok zijn. Welk seizoen je ook komt. Het is de ideale plek voor uw evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Wij vertellen je er graag alles over.

Ben je op zoek naar een rustige en mooie plek om jouw vergadering te houden? Je kunt een zaal huren bij restaurant De Mallemok, inclusief catering. Tijdens de vergadering worden er lekkere hapjes langsgebracht en ook kunnen wij de zaal voor jou inrichten. Niet alleen kun je jouw zakenlunch of vergadering bij ons onderbrengen, ook voor een gezellige borrel of receptie, een diner of een BBQ met het hele bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om restaurant De Mallemok in te schakelen voor catering op locatie. Wij kunnen naar jouw kantoor komen met een heerlijke lunch, een vers diner, een buffet of smaakvolle borrelhapjes.

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is het leukste als het net dat beetje extra heeft waardoor alle collega's er nog lang met plezier aan terug zullen denken.
Wij denken graag met je mee voor de perfecte invulling van de dag. Denk hierbij aan leuke activiteiten, lekker eten en toffe muziek. Je kunt ons hele restaurant afhuren voor dat te gekke personeelsfeest. Liever jouw eigen locatie gebruiken, geen probleem! Wij komen graag naar je toe met onze foodtruck of gebruiken onze pop-up keuken of jouw eigen bedrijfskeuken.

Groepsgrootte event:
max. 30 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten