Ga naar inhoud

Frisian Sailing Company

Lemmer

Ontdek hoe inspirerend een (luxe) traditioneel zeilschip als venue eigenlijk is. Wissel een efficiënte sessie af met een break in de frisse buitenlucht en zet de gezamenlijke doelen kracht bij door samen de zeilen te hijsen.

Frisian Sailing Company is al decennia expert op het gebied van het organiseren van tochten en events op traditionele zeilschepen. Onze vloot bestaat uit ca. 20 schepen die allemaal verschillend zijn waardoor we voor ieder type meeting of event een passend schip hebben. Aan boord vindt u een ruime en comfortabele salon, die geschikt is voor een meeting, presentatie, training, etc. Verder is er in sommige gevallen een aparte lounge met bar en zijn er uitstekende slaapgelegenheden aan boord. Het mooiste bevindt zich rondom het schip: weidse vergezichten op Friesland. Zorg voor afwisseling door een dagdeel actief te zeilen en zo echt gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken.

Ons enthousiaste team stelt samen met u een programma samen en bekijkt samen met u welk schip uit onze vloot het beste past. Maar we gaan verder: uw wensen staan bij ons voorop en wanneer het perfecte schip voor u binnen onze vloot niet beschikbaar is, zoeken wij voor u een passend alternatief. Zo weten we zeker dat we altijd perfect invulling geven aan uw wensen.

Kenmerken:

  • Aantal zalen: 1 tot 2 per schip
  • Capaciteit kleinste zaal: ca 12 zitplaatsen
  • Capaciteit grootste zaal: ca 65 zitplaatsen
  • Totale capaciteit meeting & events: 10 tot 75 - afhankelijk van het gekozen schip
  • Aantal bedden: 12 tot 41 - afhankelijk van het gekozen schip
  • Aantal kamers/zalen: 6 tot 14 - afhankelijk van het gekozen schip
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Frisian Sailing Company

Emmakade 8
8531 DT Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten