Ga naar inhoud

Hotel Zeezicht Vlieland

Oost-Vlieland

Hotel Zeezicht op Vlieland biedt u kamers met een bijzonder uitzicht op het dorp, de haven, de vuurtoren en welbekende Waddenzee. De 41 goed uitgeruste kamers van Hotel Zeezicht op het waddeneiland Vlieland zijn modern ingericht.

Hotel Zeezicht Vlieland ligt op steenworp afstand van de veerdienst en biedt u verschillende fantastische kamers met uitzicht over het dorp, de vuurtoren en de altijd mooie Waddenzee. Tot Zeezicht!

Hotel Zeezicht op Vlieland biedt u kamers met een bijzonder uitzicht op het dorp, de haven, de vuurtoren en welbekende Waddenzee. De 41 goed uitgeruste kamers van Hotel Zeezicht op het waddeneiland Vlieland zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een gratis WiFi verbinding. Combineer een overnachting op Vlieland met een vergaderlocatie en/of bedrijfsuitje. Maak het net iets meer bijzonder door te kiezen voor Vlieland.

Hotel Zeezicht heeft 41 kamers welke modern, sfeervol en met liefde zijn ingericht. Ze verschillen van grootte en hebben allemaal een uniek uitzicht op de haven, Waddenzee, vuurtoren of het pittoreske dorpje. Veel kamers zijn ook bereikbaar met de lift. Alle kamers zijn modern en standaard boordevol luxe. Naast de moderne badkamer is de smart tv met Netflix en razendsnelle Wifi onmisbaar

Hotel Zeezicht biedt naast slapen ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner. Ons keukenteam bereidt dagelijks met liefde en aandacht de lekkerste gerechten voor u.  

Groepsgrootte overnachten:
max. 41 personen
Groepsgrootte event:
max. 80 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Zeezicht Vlieland

Havenweg 1
8899 BB Oost-Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten