Ga naar inhoud

WestCord Hotel Schylge

Terschelling

Hotel Schylge, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Lopend langs de haven ben je zo in het dorp West-Terschelling.

Hotel Schylge, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Lopend langs de haven ben je zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad starten bij het hotel.  

Midden in de natuur, aan de Waddenzee, dicht bij lange zandstranden en frisse zeelucht. Een bijeenkomst op het mooie Waddeneiland Terschelling zorgt voor nieuwe inzichten en inspireert! Het viersterren Hotel Schylge ligt direct in de haven, waardoor u een mooi uitzicht op de Waddenzee heeft. 

Er zijn 4 comfortabele en moderne vergaderzalen met airconditioning, gratis Wifi, daglicht en alle moderne audiovisuele apparatuur. Vergaderen in Hotel Schylge is een bijzondere belevenis, mede omdat bijna alle zalen uitkijken op de Waddenzee. Jouw gezelschap trekt zich letterlijk terug op een eiland en hierdoor ontstaat een bijzonder groepsgevoel.

Het hotel en eiland Terschelling bieden ongekende mogelijkheden voor ontspannende (teambuilding) activiteiten naast een inspannend vergaderschema. WestCord Hotels beschikt over haar eigen evenementenbureau Island Events. Deze professionals verzorgen jouw bijeenkomst van begin tot eind. Lees hier meer over Island Events. 

WestCord Hotels zet zich in voor duurzaamheid. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven die een Green Key certificering hebben zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dragen zorg voor het milieu, het bedrijf en hun omgeving. WestCord Hotels zet zich proactief in om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt. WestCord hotel Schylge heeft het Green Key gold keurmerk. Lees hier onze MVO en duurzame inkoop verklaringen. 

Groepsgrootte overnachten:
max. 98 personen
Groepsgrootte event:
max. 400 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WestCord Hotel Schylge

Burg. v. Heusdenweg 37
8881 ED Terschelling
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten