Ga naar inhoud

Organiseer je vergadering, teamuitje of bedrijfsevent in Friesland

Bedrijfsuitjes >

Bedrijfsuitjes >

Ga op pad met je collega's. Een goed bedrijfsuitje doet wonderen.

Bekijk de bedrijfsuitjes

Locaties >

Locaties >

Locaties te over in Friesland. Van vergaderen tot bedrijfsevents. Je vindt ze hier.

Bekijk de locaties

Waarom Friesland? >

Waarom Friesland? >

We hebben elf redenen voor je verzameld.

Bekijk de elf redenen

Schone lucht, meer water dan land en de nuchtere bevolking die dingen net even anders aanpakken en graag op hun eigen manier doen. Vergaderen op een skûtsje, heisessies in de wei, brainstormen in een groentekas, teambuilding op de Waddenzee, het Friese landschap biedt alle ruimte die je nodig hebt om samen tot inspirerende inzichten te komen. Dus trek het Friese landschap in en ontdek wat rust, ruimte en eigenzinnigheid met je team doet. Ga mee op Expeditie - Friesland Style.

Uitgelicht: ontdek de Friese locaties voor jouw workation

De kalmte en openheid van het Friese landschap bieden de ideale kans om te ontspannen en te werken tijdens een workation. Ontdek aanbieders voor de optimale balans tussen werk en ontspanning.

Lees meer over workations

Buitenwerken

Een frisse neus halen kan in je vrije tijd, maar zeker ook tijdens werkuren. Het is goed voor je productiviteit en creativiteit en draagt bij aan een stressvrij en betekenisvol leven. Als het aan Meet in Friesland ligt werken mensen straks geen 8 uur per dag meer binnen, maar worden naar buiten en bewegen een integraal onderdeel van de (Friese) werkcultuur. Voor bedrijven die werken aan duurzame inzetbaarheid van hun personeel is dit een geweldige (buiten)kans. 

Lees meer over buitenwerken in Friesland

Friesland is precies ver genoeg om er echt even tussenuit te zijn, en voor veel Nederlanders een nieuw gebied vol ontdekkingen. Ga op Expeditie - Friesland Style.

Vind jouw ideale locatie - voor een event, vergadering of teambuilding

Op zoek naar jouw ideale vergader- of eventlocatie? In Friesland bulkt het van de unieke locaties en gastvrije aanbieders. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en inspiratie. Bekijk hier het hele overzicht.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

Neem contact op met Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

 

Neem contact op