Ga naar inhoud

Organiseer je vergadering, teamuitje of bedrijfsevent in Friesland

Bedrijfsuitjes >

Bedrijfsuitjes >

Ga op pad met je collega's. Een goed bedrijfsuitje doet wonderen.

Bekijk de bedrijfsuitjes

Locaties >

Locaties >

Locaties te over in Friesland. Van vergaderen tot bedrijfsevents. Je vindt ze hier.

Bekijk de locaties

Waarom Friesland? >

Waarom Friesland? >

We hebben elf redenen voor je verzameld.

Bekijk de elf redenen

Schone lucht, meer water dan land en de nuchtere bevolking die dingen net even anders aanpakken en graag op hun eigen manier doen. Vergaderen op een skûtsje, heisessies in de wei, brainstormen in een groentekas, teambuilding op de Waddenzee, het Friese landschap biedt alle ruimte die je nodig hebt om samen tot inspirerende inzichten te komen. Dus trek het Friese landschap in en ontdek wat rust, ruimte en eigenzinnigheid met je team doet. Ga mee op Expeditie - Friesland Style.

Buitenwerken

Een frisse neus halen kan in je vrije tijd, maar zeker ook tijdens werkuren. Het is goed voor je productiviteit en creativiteit en draagt bij aan een stressvrij en betekenisvol leven. Als het aan Meet in Friesland ligt werken mensen straks geen 8 uur per dag meer binnen, maar worden naar buiten en bewegen een integraal onderdeel van de (Friese) werkcultuur. Voor bedrijven die werken aan duurzame inzetbaarheid van hun personeel is dit een geweldige (buiten)kans. 

Lees meer over buitenwerken in Friesland

Voorbeeldprogramma's

We ontmoeten elkaar weer live en trekken er samen op uit, opzoek naar nieuwe inspiratie. Het is niet alleen fijn om samen in een andere omgeving te zijn maar ook onmisbaar voor het nemen van zakelijke beslissingen. Versterk de onderlinge banden in je team met een combinatie van een kennis inhoudelijke sessie en een teambuildingselement. Friesland is precies ver genoeg om er echt even tussenuit te zijn, en voor veel Nederlanders een nieuw gebied vol ontdekkingen. Ga op Expeditie - Friesland Style.

We helpen je met vijf voorbeeldprogramma's zodat jij alleen de beschikbaarheid hoeft te checken.

Bekijk de voorbeeldprogramma's

Plan je bezoek

Plan direct je bezoek aan Friesland. Zoek je een locatie voor een vergadering of zoek je ruimte voor een groots event? Friesland heeft het! Daarnaast leiden we je graag de weg naar de allerbeste bedrijfsuitjes op het gebied van teambuilding, duurzaamheid en cultuur.

Plan je bezoek hier

Alles over Friesland

We laten je graag zien waarom je voor Friesland moet kiezen én wat de provincie voor jou kan betekenen. Onze topsectoren sluiten naadloos aan op populaire topics als duurzaamheid en cultuur. Om je écht over de streep te trekken, laten we zien hoe snel je hier bent. Bereikbaar via land en water. Vanaf Amsterdam ben je niet meer dan anderhalf uur onderweg. Tot straks?

Lees meer over Friesland

Inspiratiebron

Heb je nog niet een concreet plan voor jouw bezoek aan Friesland? We helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Duik er in en schrijf alles op wat je leuk vindt.

 

 

Doe hier inspiratie op

Vind jouw ideale locatie - voor een event, vergadering of teambuilding

Op zoek naar jouw ideale vergader- of eventlocatie? In Friesland bulkt het van de unieke locaties en gastvrije aanbieders. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en inspiratie. Bekijk hier het hele overzicht.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Filter op groepsgrootte event

Filter op groepsgrootte overnachting

Neem contact op met Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

 

Neem contact op