Ga naar inhoud

Organiseer je vergadering, teamuitje of bedrijfsevent in Friesland

Vind jouw ideale locatie

Vind jouw ideale locatie

Alle locaties op een rij. Inclusief aantallen voor overnachten en je event.

Bekijk de locaties

Neem contact op

Neem contact op

We helpen je graag verder met je vraagstuk.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We delen iedere maand de beste tips voor jouw locatie of bedrijfsuitje in Friesland

Lees meer

Friezen voelen zich gelukkiger, vrijer, gezonder en veiliger. Het is een interessante paradox: Friezen verdienen minder geld, zijn gemiddeld minder hoog opgeleid en tóch zijn ze gelukkiger en gezonder. En dat gevoel willen we delen met de rest van Nederland. Kom opladen, Friesland Style. Het enige wat je nodig hebt is de behoefte om je hoofd leeg te maken en je batterij weer op te laden. Stap uit de drukte en hectiek van de werkvloer en ontmoet elkaar echt in Friesland. Het open landschap van Friesland heeft de ruimte om samen koers te bepalen en met hernieuwde krachten aan de slag te gaan. 

Ga mee op expeditie: Ontdek het werkgeluk in Friesland

Op donderdag 25 januari nodigen we HR-managers en (event)planners uit voor een exclusieve ervaring: 'Opladen in Friesland.' Ontdek waarom Friezen de gelukkigste inwoners van Nederland zijn en deel in dit geluksgevoel. Verken de zakelijke kansen in Friesland tijdens de winter met ons intieme programma, gericht op opladen en werkgeluk.

Meld je nu aan

Kom opladen - Friesland Style

Waarom Friesland?

Friesland is dé bestemming voor jouw volgende congres, meeting, event of incentive. Waarom? Wij hebben de 11 beste redenen voor je op een rijtje gezet, zodat je niet meer hoeft te twijfelen. Geen redenen nodig en ben je al enthousiast? Plan dan je bezoek of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk de 11 redenen
Beeldbank - rechtenvrij
blauw, boot, earnewald, skutsje, skutsjesilen, varen, water, zeilen, zomer

Meer over zakelijk Friesland

Vind jouw ideale locatie - voor een event, vergadering of teambuilding

Op zoek naar jouw ideale vergader- of eventlocatie? In Friesland bulkt het van de unieke locaties en gastvrije aanbieders. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en inspiratie. Bekijk hier het hele overzicht.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

Neem contact op met Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

 

Neem contact op

Volg ons op LinkedIn en Instagram