Ga naar inhoud

Sail Events Friesland

Woudsend

Sail Events Friesland biedt een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Prikkel je zintuigen en beleef het beste van Friesland! Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak "Blaauwe Walvisch" die van alle comfort is voorzien een uitgebreid aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. Even helemaal weg van de alledaagse werkzaamheden en alle rust aandacht schenken aan het onderwerp dat centraal staat. In een verhelderende omgeving waar inspiratie en creativiteit door verbinding samen komen.

Onze thuislocatie is in het Friese dorpje Woudsend aan de rivier "de Welle" dat in het hart van de Friese meren ligt. Via de Rakken zijn het Heegermeer en Slotermeer vlakbij. Ook Lemmer, Langweer en Sneek zijn vanuit Woudsend makkelijk bereikbaar. Het schip ligt op een ruime plek in een rustige niet al te grote jachthaven die "De Zwaan" wordt genaamd. Vorstelijk zeilen op een lemsteraak en vergaderen in Fryslân op een bijzondere duurzame vergaderlocatie voor op of aan het water. 

Met jouw bedrijf zijn er vele mogelijkheden gebruik te maken van de unieke eigenschappen van onze Lemsteraak de "Blaauwe Walvisch." Het schip is zeer comfortabel om met een groep tot 13 personen allerlei zakelijke activiteiten te combineren met het waterrijke Friesland.

De omgeving zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen jouw bedrijf of de zakenrelatie die jij meeneemt. Je kunt naast zeilen en het "werk" aan boord" hier op de Lemsteraak al het werk doen dat je in een normale vergaderruimte ook zou kunnen doen. Maar dit bijzondere schip maakt het nu juist een hele bijzondere manier van vergaderen, presenteren, het is een unieke workshopruimte, ideale plek voor een gastspreker, meet and greet met jouw business partner, een "look and feel" die echt op zich staat en nergens mee te vergelijken is. Het bouwt bruggen en het doet inspiratie op, de mensen binnen jouw bedrijf of instelling bewegen zich hierna net iets makkelijker in die richting die u graag zou willen of naar op zoek bent.

De kuip van het schip is groot dat maakt dat er makkelijk 13 mensen ruim kunnen zitten en zich comfortabel kunnen bewegen aan boord. Wanneer het weer niet optimaal is om buiten te zijn kan de groep binnen in de ruime kajuit van het schip verblijven. Er kan vergaderd worden, presentaties kunnen worden gegeven doordat er permanent wifi, een beamer en ook 220 volt is. Dit maakt dat alles "net als op kantoor" mogelijk is. 

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland? Ontdek Friesland en ga met de hele groep het water op! Op de lemsteraak van Sail Events Friesland geniet je vorstelijk op het water samen met je team van een ultiem gevoel van vrijheid, de zon op je gezicht, de wind door je haren en het betoverende uitzicht.

Groepsgrootte event:
max. 13 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sail Events Friesland

Woudsend
Vosseleane 15
8551PX Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten