Ga naar inhoud

Hotel Grand Café Post-Plaza

Leeuwarden

Post-Plaza is dé plek voor een zakelijke meeting, brainstormsessie of netwerkbijeenkomst. Onze publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor een één, twee of meerdaagse vergadering of event.

Al jarenlang is het voormalig oude Postkantoor en Bankgebouw van Leeuwarden het decor van bloeiende creativiteit, handel en verbinding met elkaar leggen. Post-Plaza houdt vast aan deze traditie en is daarmee de perfecte locatie voor elk event.

Wij halen graag het beste uit iedereen. Niet alleen uit onszelf maar ook uit onze gasten. Waarom dan ook niet uit de zakelijke events & incentives? Denk aan productlanceringen, workshops, informele 'get togethers', het 'belangrijk contract-diner', kwartaalborrels en die maandelijkse MT vergadering. Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie. Onze publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor een één, twee of meerdaagse event, helemaal in te delen naar jullie wensen. Natuurlijk met een vleugje kennis en inspiratie van onze kant. We denken graag mee om die WOW-factor te creeëren.

Het allerliefste werken we met de beste leveranciers vanuit onze directe omgeving. Deze kennen én vertrouwen we. Vanuit die samenwerking ontstaan de mooiste events, denk aan een spetterend afsluitfeest in danscentrum Saco Veltna een ochtend vergaderen in de middag het water op en skutsjesilen met Annage of een fietstocht door onze provincie met heerlijke stops onderweg, doorWeAreGrutsk.

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie- of vriendenweekend, directie bijeenkomst of teambuilding? Wij kennen de allerleukste plekken van Leeuwarden en omgeving en weten waar jij geweest moet zijn! Wij voorzien je graag van uitgebreid advies zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wat je ook van plan bent, Post-Plaza kan het waarmaken. Annelotte is onze expert én adviseur voor groepen. Zij heeft alle ervaring in huis om uw event, hoe groot of hoe klein, tot een daverend succes te maken.

Groepsgrootte event:
max. 125 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Grand Café Post-Plaza

Tweebaksmarkt 27
8911 KW Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten