Ga naar inhoud

Welgelegen Workum

Workum

Ontdek ons nieuwe, circulair gebouwde evenementencentrum met een natuurlijke sfeer voor workshops, retraites en vieringen. Huur ruimtes, onze eeuwenoude boomgaard of secret garden voor buitenactiviteiten of bruiloften.

Voor jouw evenementen, workshops, retraites en vieringen hebben we een hele verdieping met uitzicht over de daken en tenten van de camping en naar de zonsondergang ingericht (170 m2).

Hier vind je een grote, lichte ruimte met veel bewegingsvrijheid (64 m2), die verbonden is via grote ramen met het uitgestrekte, uitnodigende dakterras (47 m2), evenals een grote studio met keuken en kookeiland (55 m2). Door de vouwwand kunnen de ruimtes met elkaar worden verbonden en geopend worden tot een grote evenementenruimte. Ook kunnen de ruimtes afzonderlijk worden gebruikt.

In de keukenstudio kun je samen met vrienden of retraitegasten heerlijke maaltijden bereiden aan het grote kookeiland of samen zitten voor een drankje. Aan de grote houten tafel is plaats voor 10-12 personen. (Je kunt ook een (externe) cateraar inhuren om voor je to koken. Is er misschien iemand met wie je kunt samenwerken?) De keuken is uitgerust met een grote inductiekookplaat, een grote oven, een vaatwasser, een Quooker aan de kraan waarmee je altijd kokend water krijgt, en alle benodigde kookgerei. Deze locatie is perfect voor creatieve workshops, verjaardagen, familiefeesten, bruiloften en andere feesten en gelegenheden. Ook voor bedrijven bieden de ruimtes met diverse overnachtingsmogelijkheden de perfecte plek voor off-sites of teambuilding-evenementen. Je kunt ook met je groep afspreken voor co-working in je thuiskantoor of voor een workation en onze ruimtes daarvoor boeken.

Aantal personen:
max. 26 personen
Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten