Ga naar inhoud

Thaborhoeve

Tirns

Vergaderen in een wijngaard tussen de landerijen op nog geen 30 minuten rijden van Leeuwarden, kan dat? Jazeker, dat kan op de Thaborhoeve in Tirns.

Vergaderen in een wijngaard tussen de landerijen op nog geen 30 minuten rijden van Leeuwarden, kan dat? Jazeker, dat kan op de Thaborhoeve in Tirns.

De Thabor hoeve is van oorsprong een oud klooster. Tegenwoordig is het een ontspannen locatie waar u kunt genieten van de heerlijke Friese natuur. Naast dat u hier heerlijk kunt overnachten op onze camping, hebben wij verschillende arrangementen die u bij ons kunt boeken. 

Een praktische vergaderruimte met een ongelooflijke weidse uitstraling. Een grote ruimte waar u met gemak met 30 man kunt vergaderen maar ook ontspannen met kleinere groep kunt overleggen. De Thaborhoeve is ook geschikt voor het houden van presentaties en workshops. U kunt in groepjes uiteen op verschillende plekken in onze boerderij en bij mooi weer natuurlijk ook buiten. Zoek een mooi plekje uit tussen de wijnranken en gedachten gaan waar ze nog nooit zijn geweest.

Ook is het zeer geschikt om een mooie presentatie of een workshop te houden. In deze omgeving komt elk verhaal volledig tot zijn recht. Met mooi weer kunnen de schuifdeuren open en kunt u met uw collega’s genieten van het mooie zonnige terras!

Als u voor, tijdens of na uw bespreking  even de benen wilt strekken is daar alle mogelijkheid voor. Even wandelen over de wijngaard of rondom de boerderij waar u even op adem kunt komen op een van de vele mooie rustige plekjes met weids uitzicht. Met mooi weer kunnen de schuifdeuren open en kunt u met uw collega’s genieten van het mooie zonnige terras!

Groepsgrootte event:
max. 50 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten