Ga naar inhoud

Boerderij Recreatie

Delfstrahuizen

Boerderijrecreatie is gespecialiseerd in personeelsfeesten, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Wij streven naar een betaalbaar uitje met en om de boerderij, waarbij gasten, gast zijn en zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie.

Boerderij recreatie is gelegen in Friesland het mooie plaatsje Delfstrahuizen-Echtenerbrug aan het Tjeukemeer. Ons recreatiebedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en overnachtingen. 

Groepsaccommodatie: Een divers aanbod aan slaapmogelijkheden zorgt er voor dat Boerderijrecreatie erg geschikt is voor groepsovernachtingen. Er zijn verschillende combinaties te maken tussen: het vakantiehuis Boer Teun en Boerin Baukje.

Activiteiten: Er kunnen bij ons op de boerderij veel verschillende avonturen worden beleefd. De activiteiten die wij aanbieden zijn; Koeknuffelen, Escape Room, Fierljeppen, Klompengolf, Boerenbowlen, Hooivorkdarten, Boerenknotshockey, Wie is de mol en Voetgolf. Inmiddels hebben we nu ongeveer 20 activiteiten en helpen wij bedrijven, families en groepen met het organiseren van leuke uitjes. Ook verhuren wij vakantiehuisjes hier in Delfstrahuizen.

Boerderijrecreatie is specialist in het verzorgen van een geheel arrangement naar uw wensen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden zoals; barbecue, yoghurtbarn, lunch, high tea en chinees buffet.

Naast het recreatiebedrijf hebben wij natuurlijk ons melkveehouderijbedrijf. Dit bedrijf bestaat al sinds 1753. Op dit moment is de 9e generatie van de familie op de boerderij. Duurzaamheid staat ook hoog in onze doelstellingen. Ons bedrijf is volledig zelfvoorzienend. Zo hebben wij zonnepanelen en een windmolen die voor onze stroom zorgt. Verder zijn wij een leerbedrijf en verwelkomen we elk jaar bij zowel ons recreatiebedrijf als bij ons melkveehouderijbedrijf bedrijf stagiairs. Onze melk leveren we aan Friesland Campina.

Accommodatietype:
Kampeerboerderij
Groepsgrootte overnachten:
max. 30 personen
Groepsgrootte event:
max. 30 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boerderij Recreatie

Marwei 124 B
8508RH Delfstrahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten