Ga naar inhoud

Ontdek hier dé locaties voor jouw workation in Fryslân

In de donkere dagen heb je het zeldzame daglicht hard nodig om op te laden. Dus boek een workation: door vakantie en werken te combineren kun je vaker beslissen dat winterzonnetje op te slurpen. Daarna zit je weer fris achter de laptop. En dat kan bijna overal. Om ook een fijne ‘change of scene’ mee te pakken zit je in Friesland goed. Met zeven verschillende landschappen en elf charmante steden, kun je van ‘scene changen’ zo vaak je maar wil. 

Pean

Aan het water of in het bos, Pean heeft verschillende gezellige lodges voor jouw workation. Kom tot rust tijdens een wandeling door de prachtige omgeving en haal even een frisse neus op de fiets. En mocht het echt nog een keer streng gaan winteren, dan kun je meteen vanuit je waterlodge gaan schaatsen over de meren.

Lees meer

Uitgerust voor zaken

Wat is er beter dan een werken op een mooie locatie met een lekker uitgebreid ontbijt? Bij de b&b in Heerenveen ben je op de juiste plek voor een workation waarbij je optimaal kunt genieten van rust en ruimte. Start de dag met een uitgebreid ontbijt, dat wordt bereidt met verse en lokale ingrediënten, om een goede bodem te leggen voor een productieve dag. Alle voorzieningen om rustig te kunnen werken zijn aanwezig, daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning. Je wordt hier niet alleen geïnspireerd, je gaat ook écht uitgerust naar huis.

Lees meer

Suvelfabryk

Midden op het wijde Waddenland van Noordoost Friesland in een oude zuivelfabriek. Een ideale plek voor een workation, het hele jaar door. Hippe appartementen voorzien van elk gemak, op een mooie locatie waar je tot rust kan komen. 

Lees meer

Het kleine paradijs

Midden tussen de weilanden overnacht je in een klein paradijs. Verblijf tijdens je workation in een hippe boomhut, een knusse schrijvershut of een gezellige blokhut. Combineer je workation met een coaching sessie om nieuwe vaardigheden en vooral jezelf verder te ontwikkelen. Het kleine paradijs biedt samen met Your Best Retreat de volgende programma's aan: Agile Leiderschap, Opstellingen met de vier elementen, Organisatie coaching, Individuele Coaching en Familie opstellingen.

Lees meer

It Dreamlân

Ben je op zoek naar een locatie voor een workation in een stijlvol, knus huisje of ga je voor een glamping tent in de natuur waar je kunt ontspannen en werken?  Bij It Dreamlân ben je aan het juiste adres voor jouw workation. Kom tot rust en doe verschillende activiteiten zoals buiten koken of winter suppen. Warm je aan het einde van de dag heerlijk op bij de overdekte kachelplaats.

Lees meer

Het lage noorden

Zoek je deze winter een inspirerende locatie om te werken aan jouw project? Neem dan eens een kijkje bij het lage noorden. Dit is een unieke bestemming voor een workation gelegen in een kunstzinnige omgeving aan het Wad. Hun schrijvershuisje biedt een rustige en comfortabele werkplek waar je ongestoord kunt werken aan jouw project. Wissel je werkdag af met een middag wadlopen of een wandeling door de natuur. Het is de perfecte omgeving voor het stimuleren van jouw creatieve brein en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Lees meer

Raadsel van de Wadden

Kom tot rust en verhoog je productiviteit tijdens onze exclusieve workation aan het Lauwersmeer. Verscholen in de serene omgeving van het Lauwersmeergebied biedt onze chalet aan het water een oase van stilte, waar inspiratie moeiteloos stroomt te midden van ongerepte natuur. Laat ons zorgen voor je ontbijt en lunch terwijl je je creativiteit aanscherpt of je werkdoelen bereikt in de rustgevende ambiance van je eigen chalet. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verken de omgeving met door ons gefaciliteerde activiteiten zoals wadlopen, vogelspotten en vaartochten. Laat je leiden door de schoonheid van het Lauwersmeer terwijl je jouw horizon verbreedt en nieuwe energie opdoet voor je werk en leven.

Ervaar de ultieme balans tussen productiviteit, ontspanning en natuurlijke schoonheid tijdens deze unieke workation.

Lees meer

Activiteiten

Wil je graag op business retreat met je team of bedrijf?