Ga naar inhoud

Ontdek hier dé locaties voor jouw workation in Fryslân

In de zonnige dagen neemt de behoefte aan frisse lucht en zonlicht alleen maar toe, perfect om je energie te hervinden. Overweeg daarom een workation: door vakantie met werken te combineren, maak je optimaal gebruik van die heerlijke zomerstralen. Zo zit je opgefrist en vol nieuwe energie achter je laptop. En de mogelijkheden? Eindeloos. Voor een verfrissende 'change of scene' ben je in Friesland aan het juiste adres. Met zeven unieke landschappen en elf charmante steden biedt Friesland je de perfecte setting om zo vaak als je wilt van omgeving te wisselen.

Pean

Aan de rand van het water of verscholen tussen de bomen, biedt Pean diverse sfeervolle lodges voor jouw zomerse workation. Vind verfrissing tijdens een wandeling door de betoverende omgeving of voel de wind door je haren tijdens een fietsrit. Voor de actievelingen zijn er mogelijkheden zoals ochtendyoga in de open lucht, energieke bootcamps op het veld, of zeiltochten over de glinsterende meren. En als de zomer ons even een koele avond biedt, kun je vanaf je waterlodge genieten van de rust die over de meren daalt, klaar voor weer een avontuurlijke dag die komen gaat.

Lees meer

Uitgerust voor zaken

Wat is er beter dan een werken op een mooie locatie met een lekker uitgebreid ontbijt? Bij de b&b in Heerenveen ben je op de juiste plek voor een workation waarbij je optimaal kunt genieten van rust en ruimte. Start de dag met een uitgebreid ontbijt, dat wordt bereidt met verse en lokale ingrediënten, om een goede bodem te leggen voor een productieve dag. Alle voorzieningen om rustig te kunnen werken zijn aanwezig, daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning. Je wordt hier niet alleen geïnspireerd, je gaat ook écht uitgerust naar huis.

Lees meer

Suvelfabryk

Midden op het wijde Waddenland van Noordoost Friesland in een oude zuivelfabriek. Een ideale plek voor een workation, het hele jaar door. Hippe appartementen voorzien van elk gemak, op een mooie locatie waar je tot rust kan komen. 

Lees meer

Het kleine paradijs

Midden tussen de weilanden overnacht je in een klein paradijs. Verblijf tijdens je workation in een hippe boomhut, een knusse schrijvershut of een gezellige blokhut. Combineer je workation met een coaching sessie om nieuwe vaardigheden en vooral jezelf verder te ontwikkelen. Het kleine paradijs biedt samen met Your Best Retreat de volgende programma's aan: Agile Leiderschap, Opstellingen met de vier elementen, Organisatie coaching, Individuele Coaching en Familie opstellingen.

Lees meer

It Dreamlân

Ben je op zoek naar de perfecte zomerse workation-locatie in een stijlvol, knus huisje of verkies je een glamping tent midden in de natuur waar je heerlijk kunt ontspannen en efficiënt kunt werken? Bij It Dreamlân vind je wat je hartje begeert voor jouw zomerse workation. Laat de dagelijkse sleur achter je en geniet van activiteiten zoals buiten koken of zomerse sup-sessies op het water. En aan het eind van de dag? Warm je heerlijk op bij de gezellige buitenkachel, onder de sterrenhemel.

Lees meer

Het lage noorden

Begin je zomer met een flits van inspiratie op Het Lage Noorden. Hier, te midden van een artistieke setting aan het Wad, vind je de ideale bestemming voor je workation Hun schrijvershuisje biedt een rustige en comfortabele werkplek waar je ongestoord kunt werken aan jouw project. Wissel je werkdag af met een middag wadlopen of een wandeling door de natuur. Het is de perfecte omgeving voor het stimuleren van jouw creatieve brein en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Lees meer

Raadsel van de Wadden

Kom tot rust en verhoog je productiviteit tijdens onze exclusieve workation aan het Lauwersmeer. Verscholen in de serene omgeving van het Lauwersmeergebied biedt onze chalet aan het water een oase van stilte, waar inspiratie moeiteloos stroomt te midden van ongerepte natuur. Laat ons zorgen voor je ontbijt en lunch terwijl je je creativiteit aanscherpt of je werkdoelen bereikt in de rustgevende ambiance van je eigen chalet. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verken de omgeving met door ons gefaciliteerde activiteiten zoals wadlopen, vogelspotten en vaartochten. Laat je leiden door de schoonheid van het Lauwersmeer terwijl je jouw horizon verbreedt en nieuwe energie opdoet voor je werk en leven.

Ervaar de ultieme balans tussen productiviteit, ontspanning en natuurlijke schoonheid tijdens deze unieke workation.

Lees meer

Activiteiten

Wil je graag op business retreat met je team of bedrijf?