Ga naar inhoud

Geschikte locaties voor een event, vergadering of teambuilding in Friesland

Voor al je event-, vergader- en teambuildinglocaties moet je in Friesland zijn. Friesland heeft een divers aanbod van locaties in de natuur, op de waddeneilanden of aan het water. Voor ieder bedrijfsevent of uitje een geschikte locatie. Kom je er niet uit? Schroom niet om ons te contacten. We helpen je graag!

Wat zoek je

Thema
Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

1 t/m 24 van 156 resultaten

 • Fries en Fruitig

  Fries en Fruitig

  Onze sfeervolle accommodatie is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en vergaderingen. De groepsaccommodatie is vrijstaand en direct gelegen aan de Friese Meren.

  Nijhuizum
 • IMPACD Boats

  IMPACD Boats

  IMPACD Centre is een inspirerende, rustgevende plek direct aan het water. IMPACD Centre is een industriële loods met vergaderruimte, gelegen aan het water. De locatie vormt de thuisbasis van IMPACD Boats, 3D-geprinte sloepen van gerecycled materiaal.

  Woudsend
 • het Buitensport Walhalla bij Appelscha

  het Buitensport Walhalla bij Appelscha

  Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een effectieve dag. Na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie kun je heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens een wandeling.

  Appelscha
 • Vie Via | Just a Room

  Vie Via | Just a Room

  Vie Via is 'Just a Room' en geen traditioneel hotel. De perfecte kamer van waaruit je Leeuwarden kunt ontdekken. Het startpunt van jouw avontuur om op te gaan in de stad en te leven als een local.

  Leeuwarden
 • De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  De Stipe Watersport en Vakantiecentrum

  Groepsaccommodaties van 10 tot 164 personen aan de rand van het gezellige dorp Balk, temidden van de Gaasterlandse bossen en de Friese Meren. De ideale plek voor een familieweekend, schoolreis, werkweek... Verhuur van polyvalken, kano's, motorbootjes ...

  Balk
 • Roast - Club Culinair

  Roast - Club Culinair

  De club van smaak en smaakbeleving. Join the club! Houd jij van lekker eten en gezelligheid? Van verrassende smaakcombinaties met de perfecte drankjes erbij? Van net even anders? Welkom! Dan ben je automatisch lid van Roast Club Culinair.

  Leeuwarden
 • Party- en Zalencentrum 't Haske

  Party- en Zalencentrum 't Haske

  Een vergadering, receptie, catering, training, incentive, diner, workshop, lunch of personeelsfeest; de mogelijkheden die 't Haske aan het bedrijfsleven biedt zijn bijkans onbeperkt.

  Joure
 • Pieter Poot

  Pieter Poot

  Pieter Poot beschikt over een aantal ruimtes die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten en congressen voor gezelschappen van 20 tot 250 personen. Hiervoor bieden wij diverse vergaderarrangementen aan.

  De Blesse
 • Van der Valk Hotel Hardegarijp

  Van der Valk Hotel Hardegarijp

  Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden is een sfeervolle klassieker in Friesland onder de vestigingen.

  Hurdegaryp
 • Museum Belvédère

  Museum Belvédère

  In het schilderachtige Oranjewoud, vlakbij Landgoed Oranjewoud, ligt Museum Belvédère. Het museum toont twintigste eeuwse en eigentijdse beeldende kunst uit Friesland, in directe relatie tot het werk van geestverwanten uit binnen- en buitenland.

  Heerenveen
 • Mearkas

  Mearkas

  Mearkas is een bijzonder stuk landschap in het Friese Eastermar. De kas (het restaurant) wordt omringd door een moestuin, een pluktuin en een klein voedselbos. Daarnaast bevind zich een luxe Glamping om te overnachten.

  Eastermar
 • Hotel Wymerts

  Hotel Wymerts

  Hotel Restaurant Wymerts, gelegen in het centrum van Workum. Met een ruime tuin en zicht op de weilanden en IJsselmeerdijk.

  Workum
 • Boerderij De Grote Liefde

  Boerderij De Grote Liefde

  Een boerderij ontstaan uit de grote liefde van Lotte Bronsveld en Philip Lamers die op zoek waren naar een landelijke plek in een rustige omgeving. Een perfecte get a way aan het water waarbij je kan ontsnappen aan de hectiek van het leven.

  Burdaard
 • Beachclub Lemmer

  Beachclub Lemmer

  In de zomer van 2012 opende Beachclub Lemmer haar deuren. Sindsdien is het snel gegaan. Inmiddels zijn we hard op weg om een begrip te worden in Lemmer en verre omgeving. Een gewilde en toonaangevende horecagelegenheid, mede ingegeven door de prachti...

  Lemmer
 • Het Posthuis Theater

  Het Posthuis Theater

  Het Posthuis Theater is een gastvrij en sfeervol theater. Het profileert zich als een tweede huiskamer voor zowel de bezoekers als de artiesten. Posthuis Theater, een thuis voor al uw evenementen!

  Heerenveen
 • Alibi Hostel

  Alibi Hostel

  Het Alibi Hostel is gesitueerd in de oude gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort. Het hostel is gevestigd in een cellenblok en als gast kom je bij ons slapen in een cel.

  Leeuwarden
 • Van der Valk Hotel Drachten

  Van der Valk Hotel Drachten

  Hotel Drachten is door de centrale ligging in het noorden van het land bij uitstek geschikt als vergaderplek voor uw bijeenkomsten.

  Drachten
 • Paviljoen de Leyen

  Paviljoen de Leyen

  In 2010 is er in het unieke natuurgebied de Leijen een prachtig nieuw paviljoen verrezen. Het paviljoen geeft de mogelijkheid om te genieten van het natuurschoon dat deze plek te bieden heeft.

  Rottevalle
 • Theaterkerk Nes

  Theaterkerk Nes

  In Noord-Oost Friesland, tegen de dijk, vlakbij de Waddenzee staat deze prachtige theaterkerk die geschikt is voor een symposium, lezing, debat, congres, toneel, theater en/of concert.

  Nes (NEF)
 • It Foarûnder – Club Nautique

  It Foarûnder – Club Nautique

  Geniet in het hart van het Friese waterland De wind die speelt met je haren, de zon op je gezicht, het ultieme gevoel van vrijheid. Nergens anders kom je zo tot rust als aan het water. Bij It Foarûnder begrijpen we dat als geen ander.

  Offingawier
 • Nije Leije

  Nije Leije

  Werkplekken en evenementenlocatie met industriële look. Net boven Leeuwarden. De plek waar ooit de Kooi-Aap werd geproduceerd is nu een unieke locatie met meer dan 10.000 m2 aan binnen- en buitenoppervlakte voor initiatieven die bijdragen aan een mooiere wereld!

  Oude Leije
 • Hotel Café Restaurant de Posthoorn

  Hotel Café Restaurant de Posthoorn

  Hotel de Posthoorn is een gezellig en comfortabel hotel met een informele sfeer, waar iedereen die in Dokkum wil overnachten uitstekend terecht kan: voor vakantie, voor personeelsuitjes, voor groepsreizen en voor zakelijke overnachtingen.

  Dokkum
 • De Walrus Leeuwarden

  De Walrus Leeuwarden

  Grand-Café De Walrus is ideaal voor jouw vergadering, meeting of presentatie als je op zoek bent naar een locatie in een ongedwongen en huiselijke sfeer.

  Leeuwarden
 • Frijlân

  Frijlân

  Frijlân is een karakteristieke vergaderlocatie op een oud boerenterrein in het groen. De setting leent zich bijzonder goed voor ongedwongen vergaderingen, bijvoorbeeld voor brainstormsessies, ontmoetingen en andere bijeenkomsten.

  Leeuwarden