Ga naar inhoud

Ontdek hier de locaties voor jullie business retreat in Fryslân

Je bedrijf of project eens van een afstandje bekijken? Dan is Friesland precies ver genoeg om er echt even tussen uit te zijn. Vergaderen en werken is hier al snel een business retreat: de natuur is altijd dichtbij en in het open Friese landschap vind je de headspace om samen een heldere koers te bepalen. Dus bepaal je strategie vanuit een moderne boerderij op het platteland of reflecteer aan de meren, vaarten en Waddenzee. Trek je even terug in het eigenzinnige Friesland. 

LOFT

Organiseer je bijeenkomst bij LOFT, wij denken graag met je mee om jouw evenement zo bijzonder mogelijk te maken. Denk hierbij aan een ijsbadsessie in één van onze dompelbaden, een kampvuurgesprek in de Finse kota of buiten om het kampvuur, een saunagesprek / vergadering, een stilte wandeling in de frisse lucht én wordt één met de natuur op het platteland. Wil je graag creatief aan de slag met je team, dan faciliteren wij graag een schilderworkshop, een visionboard workshop of kookworkshop. Maak je bijeenkomst compleet met een overnachting in één van de kleurenkamers, maximaal 24 personen.

Lees meer

De Laape

Ben je op zoek naar een unieke business retreat? Dan is De Laape de perfecte bestemming voor jou. Deze prachtige locatie, gelegen in het Friese platteland, biedt de mogelijkheid om te werken, te ontspannen en te genieten van de natuur. Kom werken in de kas, waardoor je overdekt zit maar toch een buitengevoel houdt. Ook zijn er verschillende teambuilding mogelijkheden deze winter. Sportieve activiteiten of juist met z'n allen tot rust komen tijdens een kampvuur sessie, alles is mogelijk deze winter.

Lees meer

Boerderij Zen aan zee

Een plek midden in de natuur waar rust en ruimte nog heel gewoon is: Boerderij Zen aan Zee. Dit najaar kun je hier terecht voor meer dan alleen vergaderarrangementen. Blijf 1 of meerdere dagen op business retreat aan het wad en kom opladen. Boerderij Zen aan Zee kan in volledige afstemming een programma samenstellen voor jouw ideale business retreat. Start de dag goed met een yoga sessie en kom volledig tot rust tijdens een meditatie. Ook ademhalingstechnieken kunnen deel uit maken van het programma. Haal een frisse neus tijdens een mind-walk en sluit je dag af met heerlijk en gezond eten. Kom deze winter echt tot rust aan het wad.

Lees meer

De Friese Ardennen

Samenkomen, maar dan nét even anders: ongestoord, in het groen, met een schilderachtig uitzicht. De Friese Ardennen is een rustgevende locatie centraal gelegen in Noord Nederland, waar inspiratie weer gaat stromen. 

Lees meer

it Dreamlân bedrijfsaccommodatie

Zoek je met je organisatie of bedrijf een inspirerende plek voor brainstormsessies, heidagen, trainingen of teamuitjes? De inspiratie ligt hier voor het oprapen: met één stap over de drempel sta je vanuit deze bedrijfsaccommodatie midden in de Friese natuur. Het adembenemende uitzicht geeft letterlijk ruimte aan nieuwe inzichten en creativiteit.

Lees meer

It Flinkeboskje

Brainstormen tussen koeien, water en bos. Slapen in een sfeervolle groepsaccomodatie in Hemelum, Friesland. Namelijk een vakantieboerderij en de prachtige vakantiewoning het Voorhuis. Alles is hier mogelijk, verschillende activiteiten, volledig verzorgde arrangementen en mogelijkheden tot een bedrijfsevenement organiseren. Alles wordt zorgvuldig en met aandacht georganiseerd voor jouw perfecte business retreat.

Lees meer

Boerderij De Grote Liefde

Een boerderij ontstaan uit de grote liefde van Lotte Bronsveld en Philip Lamers die op zoek waren naar een landelijke plek in een rustige omgeving. Een perfecte get a way aan het water waarbij je kan ontsnappen aan de hectiek van het leven. De perfecte locatie voor zakelijke inspiratie sessies, vergaderingen, workation, retraites en/of opnames met genoeg te doen in de omgeving.

Lees meer

Volledig verzorgt voor jouw team

Wil je graag rustig zelf op workation?