Ga naar inhoud

Geschikte locaties voor een event, vergadering of teambuilding in Friesland

Voor al je event-, vergader- en teambuildinglocaties moet je in Friesland zijn. Friesland heeft een divers aanbod van locaties in de natuur, op de waddeneilanden of aan het water. Voor ieder bedrijfsevent of uitje een geschikte locatie. Kom je er niet uit? Schroom niet om ons te contacten. We helpen je graag!

Wat zoek je

Thema
Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

1 t/m 24 van 149 resultaten

 • Party- en Zalencentrum 't Haske

  Party- en Zalencentrum 't Haske

  Een vergadering, receptie, catering, training, incentive, diner, workshop, lunch of personeelsfeest; de mogelijkheden die 't Haske aan het bedrijfsleven biedt zijn bijkans onbeperkt.

  Joure
 • Nieuw Allardsoog

  Nieuw Allardsoog

  Welkom in de natuur…. voor succesvolle zakelijke meetings en evenementen!

  Bakkeveen
 • Het Brouwdok

  Het Brouwdok

  Proef het avontuur. Het Brouwdok in Harlingen is een unieke buitendijkse havenbrouwerij aan de rand van het Wad en een proeflokaal met fenomenale vergezichten, beschikbaar voor groepen en evenementen tot 150 personen. Makke yn Fryslân.

  Harlingen
 • Drink & Eetlokaal Proefverlof

  Drink & Eetlokaal Proefverlof

  De meeste mensen hebben, gelukkig, nog nooit in een gevangenis gezeten, laat staan gegeten. Drink & Eetlokaal Proefverlof brengt daar verandering in.

  Leeuwarden
 • Strandpaviljoen De Potvis

  Strandpaviljoen De Potvis

  Het paviljoen biedt een wijde blik over het IJsselmeer. Bij ons kunt u met volle teugen genieten van een geweldig uitzicht en een uitgebreide kaart. Ook voor uw feest of zakelijke bijeenkomst bent u bij ons aan het juiste adres!

  Stavoren
 • Theaterkerk Nes

  Theaterkerk Nes

  In Noord-Oost Friesland, tegen de dijk, vlakbij de Waddenzee staat deze prachtige theaterkerk die geschikt is voor een symposium, lezing, debat, congres, toneel, theater en/of concert.

  Nes (NEF)
 • De Thuiskamer

  De Thuiskamer

  Ben je op zoek naar een locatie in Friesland voor een ontspannen en productieve vergadering, training of evenement? In De Thuiskamer vind je alles wat jij nodig hebt voor een kleinschalige zakelijke bijeenkomst.

  Grou
 • Natuurmuseum Fryslân

  Natuurmuseum Fryslân

  Het Natuurmuseum Fryslân is er in de eerste plaats voor zijn bezoekers, maar wil daarnaast graag de mogelijkheid bieden om (zakelijke) bijeenkomsten te organiseren. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar.

  Leeuwarden
 • Academie van Franeker

  Academie van Franeker

  De Academie van Franeker is met zijn eeuwen oude geschiedenis in 2017 heropend. Op deze historische locatie kunt u vergaderen in het huis van de vroegere hoogleraren van Franeker - de Botniastins.

  Franeker
 • Event Camping

  Event Camping

  EventCamping is een full service specialist op het gebied van het faciliteren en creëren van tijdelijke campings.

  Grou
 • De Fluessen

  De Fluessen

  In de voormalige zuivelfabriek is een gezellige 5 sterren accommodatie gevestigd. Kleinschalig, persoonlijk met veel mogelijkheden het hele jaar door.

  Elahuizen
 • Tusken de Marren

  Tusken de Marren

  Recreatiepark Tusken de Marren (letterlijk: tussen de meren) is een vakantiepark in Akkrum. Het park is gelegen in hartje Friesland met een fantastische ligging aan de ‘Meine Sleat’ en in het hart van de Friese Meren.

  Akkrum
 • Restaurant élevé

  Restaurant élevé

  In het hotel op de 11e etage is ook Restaurant élevé gevestigd welke een prachtig panoramisch uitzicht biedt aan haar gasten. Elke dag wordt er gewerkt met vele passie om voor u van dagverse ingrediënten heerlijke creaties te maken.

  Leeuwarden
 • Omke Jan

  Omke Jan

  Omke Jan is een boergondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven.

  Woudsend
 • Suvelfabryk

  Suvelfabryk

  Welkom in het echte leven. 13 comfortabele vakantieappartementen voor 2 t/m 8 personen in de 120 jaar oude Suvelfabryk in Lioessens. Sommige appartementen zijn samen te voegen tot groepsaccomadaties. Ideaal voor groepen en grote families.

  Lioessens
 • Burggolf Sint Nyk

  Burggolf Sint Nyk

  Bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk bieden we inspirerende vergaderlocatie op onze golfbaan. Of het nu gaat om vergaderingen, presentaties, trainingen, netwerkdagen, zakenlunches of een balletje slaan, het kan allemaal.

  Legemeer
 • De Folkshegeskoalle

  De Folkshegeskoalle

  De Folkshegeskoalle is een super locatie voor groepen en bedrijven. De plek is uniek, in het bos, vlakbij zee en duingebied. Een goede keuken en een heel eiland tot je beschikking met alle mogelijke vormen van vertier en ontspanning!

  Hoorn
 • Dorpshuis Ons Centrum

  Dorpshuis Ons Centrum

  Dorpshuis Schiermonnikoog is voor activiteiten in en uit alle richtingen tevens in alle vakanties en de plek voor congressen en vergaderingen.

  Schiermonnikoog
 • WestCord Hotel Schylge

  WestCord Hotel Schylge

  Hotel Schylge, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Lopend langs de haven ben je zo in het dorp West-Terschelling.

  Terschelling
 • twenty:two Kitchenbar

  twenty:two Kitchenbar

  Nieuw

  Bij twenty:two moet je zijn voor een unieke eetbeleving in het centrum van Leeuwarden. Ook voor je bijzondere en inspirerende zakelijke evenementen kan je bij twenty:two terecht. In overleg is alles mogelijk.

  Leeuwarden
 • Het Posthuis Theater

  Het Posthuis Theater

  Het Posthuis Theater is een gastvrij en sfeervol theater. Het profileert zich als een tweede huiskamer voor zowel de bezoekers als de artiesten. Posthuis Theater, een thuis voor al uw evenementen!

  Heerenveen
 • Van der Valk Hotel Sneek

  Van der Valk Hotel Sneek

  Hotel Sneek is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen of het organiseren van beurzen.

  Sneek
 • Landgoed Lauswolt

  Landgoed Lauswolt

  Het magnifieke Landgoed Lauswolt ligt verscholen in de adembenemende natuur van Friesland. Hier komt u tot rust in alle luxe. Onze fameuze gastvrijheid en een sublieme keuken zorgen ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wolkom!

  Beetsterzwaag
 • Rederij Vooruit

  Rederij Vooruit

  Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan een schip. Toch vormen onze schepen een prima locatie voor een meeting!

  Harlingen