Ga naar inhoud

Pieter Poot

De Blesse

Pieter Poot beschikt over een aantal ruimtes die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten en congressen voor gezelschappen van 20 tot 250 personen. Hiervoor bieden wij diverse vergaderarrangementen aan.

Pieter Poot beschikt over een aantal ruimtes die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten en congressen voor gezelschappen van 20 tot 250 personen. Hiervoor bieden wij diverse vergaderarrangementen aan.

De ruimtes beschikken over zeer comfortabele stoelen en moderne audiovisuele apparatuur zoals beamers, videoschermen en draadloze en interruptiemicrofoons. Naast alle moderne apparatuur is ook de vertrouwde flip – over met stift beschikbaar.

Tijdens een vergadering, bijeenkomst of een congres kunnen wij de catering verzorgen. Naast catering is het ook mogelijk om de vergadering, bijeenkomst of het congres te combineren met een lunch of diner in ons restaurant of op ons terras.

Er zijn diverse vergaderarrangementen mogelijk en deze zijn in overleg geheel naar smaak in te vullen.

Naast vergaderen kun je bij ons ook terecht voor teambuildingsactiviteiten, want de hele dag vergaderen, daar zit niemand op te wachten. Wat nou als je die vergadering afwisselt met een leuke activiteit? Even de focus verleggen en nieuwe energie krijgen. Wij bieden verschillende activiteiten aan, zoals bijvoorbeeld:

Zorg voor een inspirerende bijeenkomst, gezelligheid en productiviteit gaan immers in de meeste gevallen hand in hand! Bovenstaande activiteiten kunnen ook erg goed gebruikt worden als teambuildingsactiviteiten! Kijk voor meer mogelijkheden bij onze activiteiten. Blijven slapen? Dat kan! Op het tegenover gelegen Landgoed bieden wij verschillende mogelijkheden om te overnachten. Een ander idee? Wij verkennen graag samen met u de mogelijkheden!

Overnachten 

Overnachten is mogelijk op het tegenover gelegen Landgoed Lindehof. Hier vindt u een luxe Bosvilla met jacuzzi voor 8 personen. 5 natuurlodges (luxe hotelkamers op begane grond inclusief ontbijt) en 10 glamplodges (luxe ingerichte tenten). Voor bedrijven kunnen wij hierin ook een speciaal arrangement samenstellen, met gezamenlijk ontbijten, kampvuursessies etc.

Groepsgrootte event:
max. 250 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pieter Poot

Steenwijkerweg 119
8397 LC De Blesse
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten