Ga naar inhoud

De Koperen Tuin

Leeuwarden

Bij De Koperen Tuin ben je in maar toch ook uit de stad. Voor een lekkere lunch, maar ook voor feesten, vergaderingen, trouwerijen en meer. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

De Koperen Tuin ligt midden in het groene hart van Leeuwarden. Stadspark de Prinsentuin creëert een rustige en natuurlijke omgeving om te ontsnappen uit jullie standaard omgeving en biedt zo ruimte om echt ‘out of the box’ te denken. Het is een heerlijke omgeving voor jullie vergadering, congres, training of workshop.

Aan de andere kant van het pand ligt de natuurlijke jachthaven van Leeuwarden. Dit biedt de mogelijkheid om even te ontspannen tijdens jullie drukke dag met bijvoorbeeld een rondje praamvaren door de stadsgrachten. Daarnaast zijn jullie de stad uit, maar de stad niet uit. Het park is een andere wereld en nog steeds op loopafstand van het centrum. Jullie dag bij ons kan compleet gemaakt worden met lunch, diner of borrel.

In ons vergaderarrangement zit een onbeperkte hoeveelheid koffie, thee en ijswater. Ook voorzien wij jullie van genoeg koffiekoekjes en mintjes om iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Naast het eten en drinken staan een flip-over en projectiescherm tot jullie beschikking om te ondersteunen tijdens jullie vergadering. Voor iedere deelnemer ligt een notitieblok en pen klaar.

Groepsgrootte event:
max. 350 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Koperen Tuin

De Koperen Tuin
Prinsentuin 1
8911DE Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten