Ga naar inhoud

Stania State

Oentsjerk

Een unieke locatie. Landgoed Stania State ligt in Friesland, verscholen in de bosrijke omgeving tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op fietsafstand (ca. 10 km.) van Leeuwarden en Dokkum.

Als je de auto uitstapt, sta je midden in het park van Landgoed Stania State. Samen met je collega’s wandel je over het slingerende bospaadje richting de Brasserie. Jullie hebben gelijk het idee even weg te zijn van de hectiek. Een vriendelijk welkom met een kop verse koffie of thee wordt de start van een succesvolle bespreking.

In de historische brasserie of bibliotheek zitten jullie in een gemoedelijke opstelling. Geen strakke, kille omgeving maar een sfeervolle ruimte die van alle gemakken is voorzien. Een projectiescherm, flip-over, draadloos internet, een beamer of een draadloze headset zijn aanwezig. En arbeidsvitaminen in de vorm van een natje en droogje. Wat is er fijner dan jullie bespreking te onderbreken voor een korte wandeling door het prachtige park? De boslucht maakt je hoofd weer even leeg, geeft je nieuwe inzichten en ideeën. In de zon is het heerlijk toeven op het middenveld. Een prima plek voor een activiteit als boogschieten of een picknick. Maar natuurlijk is het ook mogelijk jullie vergadering te combineren met een lunch, diner of borrel.

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is, je kunt met al je gasten bij ons terecht. Zo biedt de tuinzaal plaats aan 200 personen. En op mooie zomerdagen zetten we de deuren van de Tuinzaal naar het terras open. Gezelschappen tot ongeveer 80 personen kunnen terecht in de Brasserie. De intieme Bibliotheek biedt plaats aan een gezelschap tot ongeveer 25 personen. Deze knusse zaal heeft een privé-terras boven het water met uitzicht op het bos.

Sinds 2007 beschikken wij ook over een stijlvolle romantische Bed & Breakfast, bruidssuite of gastenverblijf en maakt het weekendje erop uit of lekker weg in Friesland compleet.

Groepsgrootte overnachten:
max. 4 personen
Groepsgrootte event:
max. 200 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stania State

Rengersweg 98 B
9062 EJ Oentsjerk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten