Ga naar inhoud

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum

Makkum

Strandhotel Vigilante is een unieke beleving op een bijzondere locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het Ijsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard, waant u zich aan de Noordzeekust.

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak gebruik van onze leuke vergaderzalen welke van alle technische gemakken zijn voorzien. Wij bieden onder andere de mogelijkheid voor het organiseren en verzorgen van een bijeenkomst. En vergeet dan zeker niet jouw bezoek te combineren met één van onze inspirerende vergaderbreaks!

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum ligt direct aan het IJsselmeer bij het sfeervolle vissersdorpje Makkum. In het pittoreske dorpje vol statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes beleef je de Friese gastvrijheid.

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle technische gemakken, je wordt bij aanvang van de vergadering ontvangen door één van onze collega’s die je hier graag de nodige uitleg over geeft. Afhankelijk van welk arrangement je hebt gekozen voor je vergadering word je in de zaal ontvangen met koffie, thee, mints en tafelwater en daarnaast bijvoorbeeld een heerlijk stuk Fries oranjekoek. We beschikken over twee vergaderzalen, de Tichelaarzaal is geschikt voor kleine gezelschappen en de Royal is geschikt voor grotere gezelschappen. Wij bieden diverse aantrekkelijke vergaderarrangementen aan. Onze vergaderarrangementen zijn volledig verzorgd en inclusief zaalhuur, tv-scherm of projectiescherm, flipover en een notitieblok met schrijfwaren. 

Ook voor teambuilding activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Surf N Sail Makkum bieden wij verschillende activiteiten in het water aan. Lessen worden gegeven op het IJsselmeer, direct voor het strand van Makkum. Daarnaast bieden wij in samenwerking met Poolster Charters een prachtige zeiltocht over het IJsselmeer aan. In samenwerking met Klazien van Kracht en Zien ligt de focus op vitaliteit, energie, kracht en mentale weerbaarheid. Ontdek onder andere Yin Yoga, Crossfit Yoga en meer! Liever strijden om de titel Robinson? In samenwerking met Outdoorburo bieden wij een echte Robinson beleving. Naast Crossfit Yoga, bootcamp en een wandeltocht door de natuur kun je er ook voor kiezen om een tocht middels GPS te volbrengen door opdrachten, vragen en/of raadsels op te lossen of ontdek het prachtige Friesland op onze E-choppers! 

Groepsgrootte overnachten:
max. 156 personen
Groepsgrootte event:
max. 170 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum

Holle Poarte 10
8754 HC Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten