Ga naar inhoud

De Walrus Leeuwarden

Leeuwarden

Grand-Café De Walrus is ideaal voor jouw vergadering, meeting of presentatie als je op zoek bent naar een locatie in een ongedwongen en huiselijke sfeer.

EVEN WEG UIT DE SLEUR VAN ‘HET KANTOOR’.

Dan wil je vergaderen op een mooie locatie die niet aanvoelt als je kantoor! Bij De Walrus kun je het noodzakelijke met het aangename combineren. Want in ons Grand Café in Leeuwarden en Sneek ontmoet je elkaar op een toegankelijke manier, heb je andere gesprekken en kun je gelijk blijven lunchen, dineren of borrelen.

Net als bij elke locatie voor zakelijke evenementen kun je bij ons ook privé-ruimtes reserveren. Of, pak met je collega’s een tafel in één van de gezellige hoeken in het restaurant. We hebben alvast verschillende arrangementen samengesteld, maar denken ook graag met je mee. Bitterballen na 30 minuten of Gin-Tonics bij het vragenrondje? Alles kan en alles mag. En de zakelijke benodigdheden? Die hebben we ook: van pennen tot beamers en van flipovers tot statafels.

In De Walrus Leeuwarden hebben we twee privéruimtes. Eentje in de nok van het pand voor maximaal 15 deelnemers met uitzicht over de Leeuwarder binnenstad en een tweede op de tussenverdieping met privé-bar voor maximaal 50 deelnemers.

Voor groepen tot vijftig hebben we diverse arrangementen samengesteld. Is de groep groter of heb je andere wensen? Geen probleem! Neem contact op voor een arrangement op maat.

Je vindt ons in de binnenstad van Leeuwarden op het Gouverneursplein. Ga je liever naar Sneek? Daar bevindt zich de tweede vestiging van De Walrus! Tot snel.

Groepsgrootte event:
max. 100 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Walrus Leeuwarden

De Walrus Leeuwarden
Gouverneursplein 37
8911 HH Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten