Ga naar inhoud

Inspirerende verhalen, blogs en artikelen over Friesland

Inspiratie voor je zakelijke bezoek

Op zoek naar inspiratie? We helpen je graag een beetje op weg. Regelmatig gaan journalisten voor ons op pad en delen we blogs met inspiratie.

Online Locatietour in het Andere Friesland

Online Locatietour in het Andere Friesland

Voor het derde jaar op rij gingen we op locatietour met Linda op Locatie. Met deze keer in de spotlight: 'Het andere Friesland', ofwel ZuidOost Friesland. De plek voor natuurliefhebbers, sport en outdoor.

Kant & Klare inspiratie

Kant & Klare inspiratie

Kant en klare download met 16 pagina's vol inspiratie voor locaties en activiteiten in Friesland. Voor iedereen die de witte gympen nog even wit wil houden en nog niet klaar is om op expeditie te gaan is dit het document dat in je downloads hoort te staan.

Locatietour 2go

Locatietour 2go

In samenwerking met Linda op Locatie organiseerden we de Locatietour 2GO. Samen met 20 planners stapten we op de e-bike (en in de auto aangezien het heeel hard regende) en ontdekten we 6 friese locaties. Events ging mee en deed verslag.

Inspirerend Ameland & Schiermonnikoog

Inspirerend Ameland & Schiermonnikoog

Op de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog heb je alle rust en ruimte om een meerdaagse meetcentive te organiseren. Meeting Magazine bezocht de eilanden.

Teambuilding op het water

Teambuilding op het water

Water. In Friesland zijn we er grutsk op en we hebben er ook heel veel van. Daarom zetten we voor jouw tien teamuitjes op en rondom het water op een rij.

Alle waterwegen leiden naar Friesland

Alle waterwegen leiden naar Friesland

Wat maakt de natuur zo uniek, de Friezen zo bijzonder en de meetings zo onvergetelijk? Event Inspiration ging in gesprek met Age Veldboom (schipper voor zeildagtochten), Cathrienus Herrema (eigenaar van Annage voor groepsuitjes en events). 

Download het factsheet

Download het factsheet

We hebben al het mooie aanbod van zakelijk Friesland voor je gebundeld in één goed overzicht. Je vindt het PDF-bestand hier.

Teambuilding in de duisternis

Teambuilding in de duisternis

Wist je dat Friesland de provincie is met de minste lichtvervuiling van het land? We hebben de voor je de beste tips op een rijtje gezet voor teambuildingsactiviteiten net even anders dan anders. Namelijk in het donker!

LinkedIn

Connect met ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de blogs en nieuwtjes die we graag met je willen delen. 

Bekijk hier onze LinkedIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Meet in Friesland en ontvang de leukste inspiratie op zakelijk gebied in Friesland. We delen locaties, uitjes en nodigen je uit voor winacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kom in contact met Meet in Friesland

Neem contact op met Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op