Ga naar inhoud

Inspirerende verhalen, blogs en artikelen over Friesland

Inspiratie voor je zakelijke bezoek

Op zoek naar inspiratie? We helpen je graag een beetje op weg. Regelmatig gaan journalisten voor ons op pad en delen we blogs met inspiratie.

Opladen in Friesland

Opladen in Friesland

Een frisse wind door je organisatie, een nieuwe blik op de strategie, werken aan het wij-gevoel. Eens in de zoveel tijd heb je daar als team of bedrijf behoefte aan: even opladen! 

Bedrijven met meer groen vertonen 20% minder verzuim

Bedrijven met meer groen vertonen 20% minder verzuim

Wil jij meer naar buiten op een dag? Dikke kans dat het antwoord ja is. We willen écht wel, maar een loei verleidelijke bank en uitpuilende privé-agenda houden ons achter de deur. Dus waarom niet vaker naar buiten tijdens het werk?  

Workation in eigen land

Workation in eigen land

Heerlijk! Even op een andere omgeving tot rust komen en tegelijkertijd met je werk bezig zijn. Friesland is de perfecte plek voor jouw change of scenery. Working Remotely heeft het zelf ervaren en vertelt je er graag meer over. 

Inspirerend Ameland & Schiermonnikoog

Inspirerend Ameland & Schiermonnikoog Campagnebeeld. Eigendom bij Merk Fryslân.

Op de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog heb je alle rust en ruimte om een meerdaagse meetcentive te organiseren. Meeting Magazine bezocht de eilanden.

Teambuilding op het water

Teambuilding op het water

Water. In Friesland zijn we er grutsk op en we hebben er ook heel veel van. Daarom zetten we voor jouw tien teamuitjes op en rondom het water op een rij.

Op pad met Bijzonder Plekje in Nationaal Park Lauwersmeer

Op pad met Bijzonder Plekje in Nationaal Park Lauwersmeer

Op uitnodiging van Visit Friesland bezocht Bijzonder Plekje Nationaal Park Lauwersmeer. Hier gingen ze onder meer op pad met een boswachter in het donker, op safari in het Nationaal Park en vogels spotten.

Vraag het gratis factsheet vol bedrijfsuitjes aan

Vraag het gratis factsheet vol bedrijfsuitjes aan

We hebben al het mooie aanbod van zakelijk Friesland voor je gebundeld in één goed overzicht. Je vindt het aanvraagformulier hier.

Teambuilding in de duisternis

Teambuilding in de duisternis

Wist je dat Friesland de provincie is met de minste lichtvervuiling van het land? We hebben de voor je de beste tips op een rijtje gezet voor teambuildingsactiviteiten net even anders dan anders. Namelijk in het donker!

Op zoek naar nóg meer inspiratie - voor jouw zakelijke bezoek aan Friesland?

Meld je aan voor de zakelijke nieuwsbrief van Meet in Friesland en ontvang je kant en klare inspiratie in één overzicht.

LinkedIn

Connect met ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de blogs en nieuwtjes die graag delen. 

Bekijk hier ons LinkedIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Meet in Friesland en ontvang de leukste inspiratie op zakelijk gebied in Friesland. We delen locaties, uitjes en nodigen je uit voor winacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kom in contact met Meet in Friesland

Kom in contact

en laat je informeren over de zakelijke mogelijkheden in Friesland. We nemen je graag mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op