Ga naar inhoud

Oranje Hotel Leeuwarden

Leeuwarden

Op zoek naar een locatie in Leeuwarden voor een ontspannen vergadering, training of evenement? Bij Oranje Hotel Leeuwarden vind je alles wat je nodig hebt voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Er was eens een periode waarin een standaard vergaderzaal inclusief een standaard lunchbuffet en koffie uit een thermoskan voldoende was... 

Die tijd is voorbij! We zijn ook zakelijk allemaal op zoek naar bijzondere belevingen, niet naar iets van dertien in een dozijn, zodat we verhalen kunnen vertellen en foto's kunnen posten. In Oranje Hotel Leeuwarden kun je alle kanten op, over de kwaliteit hoef je je nooit zorgen te maken. Want soms is standaard best handig, bijvoorbeeld voor een korte informatieve bijeenkomst. Maar soms mag het ook uitbundig en over the top. Of juist back to basics met een open vuur in een blokhut. Vergaderingen, seminars, trainingen en evenementen het kan bij Oranje Hotel Leeuwarden.

Het Oranje Hotel bestaat al vanaf 1879 en is sinds die tijd meerdere keren gerenoveerd. Een perfecte locatie voor wie wil overnachten tijdens een weekendje weg in het gezellige Leeuwarden. In onze Lobby | Lounge kun je de hele dag terecht voor een kop koffie met gebak of een gezellig drankje met een snack. Het Oranje Hotel is te vinden recht tegenover het station en op vijf minuten loopafstand van het historische centrum.

Het Oranje Hotel heeft 5 vergaderzalen die allemaal zijn voorzien van moderne faciliteiten. In totaal hebben wij een maximale capaciteit van 425 personen. De zalen zijn gesitueerd aan de achterzijde van het hotel, waardoor je in alle rust kunt vergaderen. Onze 5 vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor één- of meerdaagse trainingen. Omdat de zalen vlak bij elkaar zitten, kun je een plenaire zaal met meerdere break-out rooms reserveren. Daarnaast heeft het zalencomplex een eigen bar waar je tijdens lunchtijd een lunch kunt nuttigen of na een training een afsluitende borrel kunt organiseren. Ook voor events zijn onze zalen met een maximum capaciteit van 500 personen ideaal.

Minstens zo belangrijk als goede koffie tijdens je meeting is het inplannen van één of meerdere vergaderbreaks. Een vergaderbreak verfrist, geeft nieuwe energie, zorgt ervoor dat de concentratie toeneemt én kan zelfs de band tussen collega's versterken. Reden genoeg dus om een aantal welverdiende pauzes in de agenda vast te leggen. Iets actiefs tussen het vergaderen door ondernemen? Of een succesvolle vergadering afsluiten met een leuk uitje dat de banden versterkt? Van een kookworkshop en fietstocht tot suppen: onze collega's denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Eden Hotels zijn duurzaam ingericht, op zowel de software (de mens) als op de hardware (de hotels). We proberen waar we kunnen het verschil te maken; de reden dat al onze hotels een Green Key certificering hebben. We willen met al onze hotels op naar een CO2-neutrale onderneming. Om dit te kunnen realiseren hebben we de technische mogelijkheden in kaart gebracht die we – waar mogelijk en verstandig – zullen implementeren. We concentreren ons op water, energie en zo min mogelijk verspilling. Omdat duurzaamheid bij ons top-of-mind is wordt het logischerwijs meegenomen in iedere inkoopbeslissing die er wordt gemaakt. Van fairtrade wijnen tot aan het water dat we in onze hotels en restaurants serveren. Bij alle Eden Hotels kun je sinds eind 2019 rekenen op een duurzaam ontbijt, samengesteld op basis van de Dutch Cuisine uitgangspunten. Een aangepast ontbijtbuffet met regionale en seizoensgebonden producten die de klimaatimpact verlagen. Lees hier wat we nog meer doen voor duurzaamheid.

Groepsgrootte overnachten:
max. 156 personen
Groepsgrootte event:
max. 500 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4
8911AG Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten