Ga naar inhoud

het Buitensport Walhalla bij Appelscha

Appelscha

Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een effectieve dag. Na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie kun je heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens een wandeling.

Appelscha in Zuidoostfriesland wordt omringd door 3 enorme natuurgebieden: Het Drents Fries Wold, met 6000 hectare het op 1 na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland, Het Fochteloërveen, één van de laatst bewaard gebleven hoogveengebieden van Nederland en de agrarische natuur waar de riviertjes de Tjonger en de Linde ontspringen. Geniet jij van activiteiten in de natuur? Dan is dit het Walhalla, het Buitensport Walhalla bij Appelscha

Het centrum van dit Buitensport Walhalla is op de Boerestreek bij Appelscha. Hier starten verschillende routes, er zijn kaarten verkrijgbaar, materiaal te huur, instructie beschikbaar. Je kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen, golfen, paardrijden, abseilen, kanoën en suppen. Je vind hier prachtige fiets- en wandelroutes, spectaculaire mountainbike routes, meerdere klimparken en uitkijktorens voor de klimmers, golfbanen en kanoroutes. En natuurlijk zijn er onderweg volop mogelijkheden om even uit te rusten en wat te eten of te drinken. 

Dankzij de samenwerkingen met diverse accommodaties heb je bij Appelscha volop mogelijkheden voor een compleet bedrijfsevent. Door leuke locaties, goede faciliteiten, spannende buitenactiviteiten en lekkere lunches met elkaar te combineren, ontstaan verrassende programma’s, of voor jouw vergadering, brainstormsessie of training.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je het Buitensport Walhalla bij Appelscha

Boerestreek 23
8426 BN Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten