Ga naar inhoud

IMPACD Boats

Woudsend

IMPACD Centre is een inspirerende, rustgevende plek direct aan het water. IMPACD Centre is een industriële loods met vergaderruimte, gelegen aan het water. De locatie vormt de thuisbasis van IMPACD Boats, 3D-geprinte sloepen van gerecycled materiaal.

IMPACD Centre is een inspirerende en rustgevende plek in het centrum van Woudsend. IMPACD Centre is een industriële loods met vergaderruimte, gelegen aan het water. De locatie vormt de thuisbasis van IMPACD Boats, die 3D-geprinte sloepen van gerecycled materiaal produceert. Onderneemster Marieke de Boer neemt je graag mee in het inspirerende ondernemersverhaal van IMPACD Boats. Ook is het mogelijk om op locatie te vergaderen in de vergaderruimte. Verder biedt de loods ruimte aan ruim 70 personen, hierdoor kunnen vele verschillende IMPACD-sessies worden georganiseerd. Onder de mogelijkheden vallen onder andere: teambuilding, netwerken, inspiratiesessies, lezingen, zakelijke bijeenkomsten, teammeetings en vergaderingen. Natuurlijk is er in overleg nog veel meer mogelijk. Aanvullend kunnen we samen met onze lokale partners verschillende horeca-arrangementen organiseren, zoals ontbijt, lunch, borrelplanken, hapjes of drankjes. Omdat IMPACD Centre een kade aan het water heeft, zijn er ook mogelijkheden buiten. Je kunt hier buiten (net)werken, maar ook stap je gemakkelijk aan boord bij een van onze 3D-geprinte duurzame sloepen. Het team van IMPACD Boats neemt je graag mee aan boord voor een vaartocht door Woudsend. We ontmoeten je graag in het IMPACD Centre.

Teambuilding
Lezing, inspiratiesessies, borrelen en/of Varen. Varen, het aantal boten is afhankelijk van de groepsgrootte. Bij grotere groepen kan er worden gevaren in meerdere boten of meerdere rondes. Ook kunnen er impacd-sessies zoals teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd. Marieke kan de groep meenemen in haar ondernemersverhaal ter inspiratie of met vraagstukken werken voor teambuilding o.i.d. Hier zijn vele varianten mogelijk.

Duurzaamheid
IMPACD Boats is een duurzaam bedrijf welke duurzame sloepen maakt van gerecycled plastic. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. IMPACD Centre heeft een blauwe vlag certificering voor 2022 en 2023. Deze onderscheiding betekent dat wij hebben aangetoond veilig, schoon en duurzaam te zijn. De Blauwe Vlag behoord net als de Green Key tot FEE International.

Groepsgrootte event:
max. 70 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je IMPACD Boats

Koetshusleane 26
8551 PW Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten