Ga naar inhoud

Botter Bornrif Zeilreizen

Harlingen

Zeilen op Waddenzee of IJsselmeer, kleine groep max 10 pers. (10 bedden). Terschelling of Vlieland binnen handbereik! Stap aan boord van de Bornrif en het avontuur begint Voel de wind door je haren en de zon op 't gezicht, ruik de zilte zee... Zeil...

Zeilen op Waddenzee of IJsselmeer, kleine groep max 10 pers. (10 bedden). Terschelling of Vlieland binnen handbereik!

Stap aan boord van de Bornrif en het avontuur begint Voel de wind door je haren en de zon op 't gezicht, ruik de zilte zee... Zeilen met vrienden, familie, collega's of bijvoorbeeld studiegenoten is heel gezellig! Vaar mee op het traditionele zeilschip de ?Bornrif'. U kiest voor een onvergetelijke herinnering. Ervaar rust en ruimte van de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren.

Kies daarom voor de Bornrif: Het is één van de weinige 'kleinere' historische zeilschepen en daarom heel geschikt voor kleinere groepen (max. 11 personen); ? Het is een 17 m lange, noordzeebotter (platbodem), gebouwd in 1914; Het schip heeft brede en hoge gangboorden en ligt zeer stabiel in het water (dus kindvriendelijk); Lekker droogvallen op het Wad; Uitstekende zeileigenschappen; Aparte douche, toilet en ruime keuken aanwezig. Overnachten aan boord of gewoon een dagtocht? Op een zeilreis met overnachting(en) kunnen er max. 11 personen mee.

Er zijn 3 hutten met in totaal 9 éénpersoonsbedden en 1-tweepersoonsbed. Op een dagtocht kunnen er maximaal 12 personen mee. Duur van de zeilvakantie Er is voor ieder wat wils, want u kunt kiezen voor een dagtocht, weekend, langweekend, midweek, een week of langer.

Bestemmingen en vaargebieden kunt gaan zeilen op de Waddenzee en afmeren aan één van de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Zeilen op het IJsselmeer en Friese Meren kan ook. We doen dan gezellige havenplaatsjes aan zoals Workum, Hindeloopen, Makkum of Stavoren. Welke bestemmingen er precies aangedaan worden hangt af van uw wensen, de duur van de zeilreis en het weer. Boeken is heel eenvoudig Zeilcharter de Bornrif kunt u boeken bij de SHZH (Historische Zeilvaart Harlingen).

Mail info@bornrif.nl 

Schipper John Beekhuizen is schipper en eigenaar van de Bornrif. Indien gewenst kunt u (onder toeziend oog van de schipper) ook zelf aan het roer staan. En natuurlijk kunt u, als gast, helpen bij het zeilen en zeilinstructie krijgen.

Meer informatie over zeilcharter de Bornrif? Kijk op www.bornrif.nl Aantal personen : 10-11 Aantal personen dagtocht : 12 Sterren : **** (4) Aantal 3 persoonshutten : 1 Aantal 4 persoonshutten : 2 Zeilopp. in m² : 200 Douche : 1 W.C. : 1 Inhoud koelkast (liters) : 110 Oven inhoud (liters) : 50 Biertapinstallatie : JA Verwarming : CV Koffiezetapparaat : JA Catering, naar wens, mogelijk: JA

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Botter Bornrif Zeilreizen

Zuiderhaven t/o 62
8861XL Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten