Ga naar inhoud

Recreatiebedrijf de Blikvaart

Sint Annaparochie

De Blikvaart is gelegen in het weidse Friese platteland bij Sint Annaparochie. Direct aan het vis- en vaarwater van de Elfsteden-schaats-tocht-route.

Dé locatie voor rust, ruimte en plezier, gelegen in het weidse Friese platteland vlak bij Sint Annaparochie. Niet ver van Leeuwarden, Franeker en Harlingen. Recreatiebedrijf de Blikvaart biedt diverse overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je bij ons kamperen, overnachten in een 5- of 6-persoons vakantiewoning of met een groter gezelschap in onze ruime groepsaccommodatie. Naast onze overnachtingsmogelijkheden kun je bij ons terecht voor feesten, partijen, vergaderen en diverse sportieve outdoor activiteiten, waaronder solexverhuur.

Voor jouw bedrijf hebben wij vele mogelijkheden. Of het nu gaat om een vergadering, bedrijfsuitje of teambuilding. Je bent van harte welkom in onze authentieke recreatieboerderij. Onze vergaderaccommodatie is geschikt tot 120 personen en is uitgerust met een beamer met groot scherm. Tevens is er draadloos internet (wifi), een flip-over met stiften en een microfoon aanwezig. Jouw vergadering, training en/of workshop kan indien gewenst in combinatie met een lunch, buffet of een outdoor activiteit. Doordat wij ook een ruime groepsaccommodatie hebben behoren zelfs meerdaagse bijeenkomsten tot de mogelijkheden.

Onze groepsaccommodatie is geschikt tot 22 personen. Het is een ruime accommodatie met 8 slaapkamers en 4 badkamers en is direct gelegen aan het vis- en vaarwater en bied je een prachtig uitzicht op de landerijen. Hier heb je alle ruimte om met jouw groep gezellig samen te zijn. Samen koken, eten, ontspannen en leuke dingen doen.

Daarnaast beschikt de Blikvaart over een sfeervolle feestzaal, in de voormalige stal van de authentieke Friese boerderij, die zeer geschikt is voor familiefeestjes, verjaardagsfeesten, recepties, trouwfeesten en/of personeelsfeesten.Onze feestzaal biedt plaats aan gezelschappen van 12 tot 120 personen en is geheel gelijkvloers en voorzien van een aangepast toilet. De zaal biedt desgewenst ruimte aan een dansvloer en DJ of band en wordt natuurlijk afgestemd op de aard vanjouw bijeenkomst en grootte van het gezelschap.

Breid je verblijf uit met teambuilding. Teambuilding Friesland is een samenwerkingsprogramma. Op een veld staan verschillende teambuildingsactiviteiten klaar, deze zullen per team opgelost moeten worden. De opdrachten zijn nog niet zo makkelijk, dus er er moet goed worden samengewerkt.

Groepsgrootte overnachten:
max. 22 personen
Groepsgrootte event:
max. 120 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiebedrijf de Blikvaart

Recreatiebedrijf de Blikvaart
Hemmemaweg 12
9076PH Sint Annaparochie
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten