Ga naar inhoud

De Pôlle

De Veenhoop

Unieke waterlocatie met sfeervol restaurant biedt inspiratie en teambuilding. Vergader met prachtig uitzicht, versterk samenwerking met kajaktochten, kookworkshops, watergames, en ontspanningsoefeningen. Deze setting vormt de ideale combinatie.

Een unieke en inspirerende vergader” locatie, perfect voor teambuilding en belangrijke besprekingen. Ons sfeervolle restaurant, gelegen aan het water, biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een bevorderlijke omgeving voor het nemen van beslissingen en het bespreken van doelen.

Ontdek de rust en inspiratie van onze omgeving, aangevuld met diverse teambuildingmogelijkheden om de samenwerking en communicatie binnen je team te versterken. Hier zijn enkele suggesties voor teambuildingactiviteiten die je kunt overwegen:

  1. Teambuilding op het water: Ervaar samenwerking op een nieuwe manier met kajaktochten, roeien of zelfs een ontspannen boottocht. Deze activiteiten zorgen niet alleen voor teambuilding, maar bieden ook een verfrissende pauze tijdens vergaderingen.
  2. Kookworkshop: Een interactieve kookworkshop in ons restaurant brengt je team samen en verbetert de samenwerking. Samen koken en genieten van een zelfbereide maaltijd versterkt de teamgeest.
  3. Teambuilding-spellen aan het water: Denk aan leuke en uitdagende spellen zoals teambuilding-races, speurtochten of een sup polo toernooi, allemaal gespeeld aan, op of zelfs in het water. Kijk voor de mogelijkheden op  FUN4RENT
  4. Mindfulness- en ontspanningsoefeningen: Profiteer van de rustgevende wateromgeving voor en na vergaderingen met mindfulness- en ontspanningsoefeningen. Dit helpt stress te verminderen en de focus te vergroten.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze locatie en teambuildingactiviteiten de perfecte combinatie vormen om vergaderingen niet alleen productief, maar ook plezierig te maken. Samenwerken op deze bijzondere locatie aan het water stimuleert nieuwe ideeën en versterkt de teamband.

Groepsgrootte event:
max. 40 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Pôlle

Slûswei 17
9215 VX De Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten