Ga naar inhoud

Terpboerderij Stilleven

Nieuw

Jannum

Unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden in een monumentale boerderij op 's werelds kleinste terp in Jannum. Twee verwarmde workshopruimten voor 8-10 personen en de grote rietgedekte schuur voor bijeenkomsten met grotere groepen.

Op 's werelds kleinste terpje, in Jannum, onder de zilte Waddenlucht en tussen de oneindig groene Noord-Oost Friese akkers, hebben wij onze 200 jaar oude monumentale hop-hals-rompboerderij ingrijpend verbouwd tot een schitterende vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden.

Onze boerderij beschikt over hele fijne workshopruimten. Hier organiseren we zelf en in samenwerking met coaches en trainers workshops. Bijvoorbeeld op het gebied van mindfulness, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze faciliteiten zijn ook te huur voor bureaus of coaches die in alle rust aan de slag willen met hun eigen programma’s.

De comfortabele Terp Seal, met uitzicht over de terp en onze monumentale schuur is standaard ingericht voor 8-10 personen. Hier vind je uiteraard de modernste audio-visuele apparatuur voor je presentaties. Dan is er de Greide Seal met z’n entree naar het buitenterras en de tuin, ook geschikt voor 8-10 personen. De Grutte Skuorre, onze grote monumentale rietgedekte schuur is een machtige, inspirerende plek voor creatieve workshops zoals schilder- en beeldhouwlessen.

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Aantal personen:
max. 12 personen
Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Terpboerderij Stilleven

Tsjerkestrjitte 1
9107GH Jannum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten