Ga naar inhoud

Terpboerderij Stilleven

Jannum

Schitterende, unieke vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden in een monumentale boerderij op 's werelds kleinste terp in Jannum. 2 zalen voor 8-12 personen en de grote rietgedekte schuur voor bijeenkomsten met grotere groepen.

Op 's werelds kleinste terpje, in Jannum, onder de zilte Waddenlucht en tussen de oneindig groene Noord-Oost Friese akkers, hebben wij onze 200 jaar oude monumentale hop-hals-rompboerderij ingrijpend verbouwd tot een schitterende vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden.

Je kunt gebruik maken van 2 kleinere zalen voor mananagementvergaderingen, teammeetings en tuimbuilding workshops. De Terp Seal en Greide Seal zijn geschikt voor 8-12 personen. De Grutte Skuorre is geschikt voor bijeenkomsten, workshops en trainingen voor grotere groepen. In elke ruimte kunnen we moderne audio-visuele apparatuur klaarzetten om jouw presentaties nog meer kracht bij te zetten.

Tevens verzorgen wij turnkey vergaderarrangementen, zoals een strategieworkshop of Terpsessie, en kunnen we jouw meeting faciliteren. Wanneer je hier vergadert, word je uiteraard ook goed verzorgd qua eten en drinken. Veelal met producten uit onze streek. Een ware beleving is een vergadering met overnachting(en). Je ervaart de nachtelijke stilte in onze comfortabele kamers of terpappartementjes naast de boerderij onder de prachtige sterrenhemel van Noard-East Fryslân. Combineer dat bijvoorbeeld met een live-cooking arrangement in de grote schuur. Je zult dat nooit vergeten.

Daarnaast biedt Stilleven een excursie aan langs plaatselijke boerenbedrijven die natuurinclusief werken en de biodiversiteit stimuleren. En door de vele workshops die worden gegeven is deze locatie ook zeer geschikt voor teambuilding activiteiten. Daarnaast geeft Stilleven workshops over de nieuwe manier van werken, buitenwerken. Al het eten en drinken in de accommodatie wordt geleverd door lokale producenten. 

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Aantal personen:
max. 12 personen
Aantal zalen:
3 zalen
Maximale groepsgrootte:
max. 16 personen

Hier vind je Terpboerderij Stilleven

Adres:
Tsjerkestrjitte 1
9107GH Jannum
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten