Ga naar inhoud

Plan je bezoek naar Friesland

 Vul je longen met de schoonste lucht van Nederland, laat de Friese wind door je haar waaien en ontdek Friesland tijdens een inspiratie of locatiebezoek.  Regelmatig organiseren we dagen voor groepen. Maar ook is het mogelijk om individueel, met een een aantal van je klanten Friesland te bezoeken. Liever het gemak van online? We plannen graag een online sessie met je in om mee te denken. 

Inspiratie Events in 2023

Op deze dagen laten we (meeting) planners, HR profesionals en andere planners unieke belevingen in Friesland ervaren. 

  • Inspiratie Event Natuur - zomer 2023 (datum nader te bepalen en ovb)
stuur mij een uitnodiging voor de inspiratie events

Locatiebezoek

Heb jij specifieke aanvragen of wensen? Dan organiseren wij graag een site inspectie of locatiebezoek op maat voor jou en je collega's of klanten. Hierin passen we je bezoek aan op jouw wensen. Vraag hem aan via onderstaande knop en dan zien we je binnenkort in Friesland.

Meld je aan

Online Brainstormsessie

We Zoom-en, Teams-en en Hangout-en wat af tegenwoordig, maar het is wel efficiënt! Laten we online kennismaken en brainstormen over jouw ideale meeting of event in Friesland. Of je nu alleen op zoek bent naar wat creatieve input of al een specifiek event in gedachten hebt, wij delen graag al het moois dat Friesland te bieden heeft met je. 

Meld je aan

Terugblik op de vorige locatietours

Vrijwel jaarlijks organiseren we een locatietour voor planners uit de sector. 
In 2021 en 2020 deden we dit onder meer met Linda op Locatie. Bekijk hier de video's van de eerdere edities. 

Neem contact op Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Neem dan contact op met Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op