Ga naar inhoud

Theater Sneek

Sneek

Met haar karakteristieke uiterlijk, mede door de 23 meter hoge toneeltoren, is het theater een heuse blikvanger in de Waterpoortstad, waarbij het lichtbaken aangeeft welk genre die avond speelt in het theater.

In het hartje van de sfeervolle stad Sneek vind je het net zo sfeervolle Theater Sneek. Met haar karakteristieke uiterlijk, mede door de 23 meter hoge toneeltoren, is het theater een heuse blikvanger in de Waterpoortstad, waarbij het lichtbaken aangeeft welk genre die avond speelt in het theater.

Theater Sneek biedt voor ieder wat wils
Neem binnen plaats in de foyer en geniet van je drankje terwijl de artiesten zich achter de schermen opmaken om je dagje of avondje uit onvergetelijk te maken. Of je nu een liefhebber bent van cabaret, muziek, dans of een show voor de hele familie, in ons programma tref je altijd wel een voorstelling die bij jouw voorkeuren aansluit. Al die bijzondere voorstellingen zijn te aanschouwen in een prachtige zaal met zeer comfortabele stoelen. Kom je met je geliefde? Neem dan plaats in één van onze loveseats op het balkon, voor dat extra romantische tintje.

Arrangementen binnen Cultuur Kwartier Sneek
We zijn er voor jou als bezoeker, maar ook voor jou als ondernemer. Zoek je een sfeervolle locatie om te vergaderen of wil je een workshop of bedrijfsfeest organiseren? Stap dan binnen bij Cultuur Kwartier Sneek. Speciaal voor jou bieden we zakelijke arrangementen aan op maat. Hierbij hebben we licht, geluid, eventuele bands en andere acts al in huis. Ook als je als particulier een cultureel feest wilt organiseren staan wij voor je klaar! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoek je een leuk teamuitje? In kunstencentrum Atrium in Sneek bieden we lessen, cursussen en activiteiten aan op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst en fotografie. De locatie bestaat uit een aantal prachtige historische panden gecombineerd met nieuwbouw. Het glazen atrium verbindt de leslokalen met de Noorderkerkzaal van Theater Sneek en het poppodium Bolwerk. Alles bij elkaar een inspirerende locatie en culturele broedplaats. Naast de lessen vinden er ook regelmatig optredens plaats.

Groepsgrootte event:
max. 595 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten