Ga naar inhoud

De Witte Haas

Schiermonnikoog

Groepsuitje, teambuilding of bedrijfsevent organiseren? Ga samen naar buiten, de rijke natuur van Schiermonnikoog in. Eilander natuurkenner Folkert Abma is jullie gids. Je kan hem alles vragen. Beleef de ongereptheid van dit prachtige eiland.

Straun is een divisie van De Witte Haas, gericht op duurzame natuurbeleving en buiten-activiteiten met respect voor de omgeving. De Witte Haas is opgericht in 2018 door natuurfotograaf / eilandgids Folkert Abma en zijn vrouw Marjolein. Folkert is geboren op Schiermonnikoog, struint zijn hele leven al graag door de natuur en kent er de mooiste plekjes. Met zijn natuurwandelingen beoogt hij een onvergetelijke beleving op dit prachtige waddeneiland. Folkert weet makkelijk in te spelen op interesses van deelnemers en kan rond bepaalde thema’s werken. Door zijn unieke manier van waarnemen leer je met een vernieuwde blik naar de natuur kijken, ook wanneer je weer thuis bent in je eigen omgeving. Er zijn verschillende natuurtochten die tussen de 2 en 8 uur duren, afhankelijk van de wensen van de groep. Tijdstip en locatie van vertrek kunnen zelf gekozen worden. Naast het versterken van de groepsbanden komt ook het opdoen van een hele nieuwe ervaring in de natuur aan bod.
Er gebeurt zoveel interessants in de planten- en dierenwereld van het waddengebied. Folkert heeft een brede veldkennis van het nationaal park Schiermonnikoog en het is zijn passie om dat aan  anderen te laten zien. De prijsindicatie is € 235  per groep voor een tocht van enkele uren, ongeacht de groepsgrootte.  Neem gerust contact op met ons voor een natuurtocht op maat. Wij staan open voor uw wensen en streven naar een persoonlijke benadering. Wij zijn bereikbaar via info@dewittehaas.nl en telefonisch op (+31) (0)6 1609 3337.

Lees meer
• over ons aanbod op https://straun.nl 
• over Folkert op https://dewittehaas.nl/folkertabma/ 
• over onze missie op https://dewittehaas.nl/algemene-voorwaarden/#mission-statement 
• en wat anderen over ons vertellen op https://dewittehaas.nl/product/workshops
#buitenfotografie #comment

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten