Ga naar inhoud

De Twirre

Earnewâld

Beleef je groepsuitje zorgeloos of sensationeel met het mooiste decor van Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen.

Judith en René Janssen runnen met veel plezier het veelzijdige bedrijf De Twirre. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden zij de groepsuitjes in De Alde Feanen met activiteiten van zeilen tot survival. De Twirre heeft zich in 1997 gevestigd in Eernewoude.

Beleef je groepsuitje zorgeloos of sensationeel met het mooiste decor van Friesland: Nationaal Park De Alde Feanen. Er kunnen meerdere activiteiten worden gecombineerd voor een gevarieerd groepsuitje. Als je binnen je bedrijf aandacht wilt besteden aan duurzaamheid, dan is het ook goed als je hier rekening mee houdt bij het organiseren van een bedrijfsuitje voor je personeel. Duurzame bedrijfsuitjes in Friesland te midden van het prachtige landschap van Nationaal Park De Alde Feanen. De Twirre organiseert originele uitjes waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. Bij een duurzaam bedrijfsuitje kun je ook denken aan wat je die dag met elkaar eet. Wordt het een barbecue of een heerlijk Italiaans buffet. Daarnaast kun je binnen je team aandacht besteden aan het vervoer naar Earnewâld, aandacht voor carpoolen of misschien kan er wel een bus worden geregeld. 

Als je binnen je bedrijf aandacht wilt besteden aan teambuilding kun je prima in Friesland terecht. Te midden van het prachtige landschap van Nationaal Park De Alde Feanen, in hartje Friesland vind je namelijk een zeer inspirerende omgeving die aan de basis staat van een succesvolle teambuilding. Bekijk hier de 5 populairste teambuildingsactiviteiten.

Het Zeilhuis in Eernewoude

Een ruim en sfeervol luxe appartement aan het water, midden in het Nationaal Park de Alde Feanen. Het appartement heeft een eigen thema: ”Zeilen” en wordt daarom het zeilhuis genoemd. In het appartement zijn allerlei attributen te vinden die relateren aan dit thema. De woonkamer (65 m2) is decoratief bekleed met zeilen, een bar die gemaakt is van een oude houten zeilboot en de grote tafel deed vroeger dienst als zwaard van een platbodem. Er staat ook een robuuste houtkachel. Via de openslaande deuren kom je op het terras waar in de zomer een sfeervolle stretchtent staat met loungestoelen.
Aan de achterzijde staat een grote bartafel met uitzicht op het water en een hottub voor 4 personen. Bij de steiger aan het water ligt een poly-valk die bij het huis hoort en te aller tijden gebruikt mag worden op voorwaarde dat de kapitein een ervaren zeiler is. Er is ook een optimist gratis beschikbaar voor de jonge zeilers...

Groepsgrootte overnachten:
max. 37 personen
Groepsgrootte event:
max. 10 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten