Ga naar inhoud

it Dreamlân bedrijfsaccommodatie

Kollumerpomp

Bijzonder vergaderen midden in de Friese natuur. Eén grote sfeervolle ruimte met alle vergaderfaciliteiten en diverse kleinere ruimtes met informele sfeer. Overnachten in 4 design huizen onder één dak en met het hele team koken in de grote keuken.

VERGADEREN IN DE NATUUR

Zoek je met je organisatie of bedrijf een inspirerende plek voor brainstormsessies, heidagen, trainingen of teamuitjes? De inspiratie ligt hier voor het oprapen: met één stap over de drempel sta je vanuit deze bedrijfsaccommodatie midden in de Friese natuur. Het adembenemende uitzicht geeft letterlijk ruimte aan nieuwe inzichten en creativiteit.

BEDRIJSACCOMMODATIE VOOR 4 TOT 16 PERSONEN

Er is plek voor 4 tot 16 personen in 4 design huizen onder het grote dak van één aantrekkelijke ‘boerenschuur’. In het midden vind je de gemeenschappelijke ruimte die perfect is voor vergaderingen, brainstorms en trainingssessies. Willen jullie in groepjes aan de slag dan kan dat fijn in de 4 aparte huizen. Elk huis heeft namelijk een zithoek en eethoek waar in alle rust gewerkt kan worden.

Inspiratie van buiten halen, of even lekker uitwaaien tussen 2 sessies door, is hier dus heel makkelijk. It Dreamlân ligt op een terp vlakbij Nationaal Park Lauwersmeer en UNESCO werelderfgoed de Waddenzee. Hier kunnen we outdoor activiteiten zoals wadlopen, mountainbiken of wandelen heel eenvoudig voor jullie organiseren.

FACILITEITEN

Natuurlijk is er gratis WiFi overal en er zijn vergaderfaciliteiten zoals Flipovers en een beamer. In de gemeenschappelijke ruimte is een grote keuken waar aan het eind van de dag gezamenlijk kan worden gekookt. Want wat is er nu leuker dan na een dag brainstormen samen met je collega’s te koken en eten? Natuurlijk kunnen we ook tippen over goede restaurants in de buurt. Daarnaast hebben we contacten met verschillende lokale cateraars en koks, die lekkere maaltijden kunnen komen brengen, of hier komen bereiden.

INDELING

In alle huizen zijn twee slaapkamers: in totaal zijn er dus 8 aparte slaapkamers, elk met wastafel. De huizen hebben allemaal een eigen badkamer, elk 2 toiletten, een keuken en een lekkere zithoek. De huizen hebben enorme ramen op het weidse uitzicht zodat je tussen het werken door weer helemaal tot rust kunt komen. In totaal zijn er 16 losse bedden in de 4 huizen. Mensen die even willen uitrusten kunnen zich fijn terugtrekken in één van de vier slaaphuizen.

ACTIVITEITEN

Brainstormbegeleidng

Zoek je iemand die jullie heidag of brainstormsessie professioneel kan begeleiden? Lijkt het jullie zinvol om met vernieuwende technieken en een frisse aanpak van buiten naar jullie uitdaging te kijken? Minke Schouten is professioneel begeleider van brainstorm- of innovatie sessies en gecertificeerd facilitator bij Gave Dingen Doen.

Door gebruik van creatieve technieken en de ‘fast pitch’- methode kan in korte tijd door de groep een berg nieuwe ideeën gegenereerd worden. Maar ook het convergeren, dus het terugbrengen tot de kern en het uitwerken van ideeën in concepten, kan Minke begeleiden.

Gave Dingen Doen is een groot netwerk van professionals en Minke kan daardoor gemakkelijk collega’s inschakelen voor bijvoorbeeld workshops ‘Gamification’, ‘Business Model Canvas’, ‘The Lean Startup’, ‘Design thinking’, ‘Storytelling’, ‘Lego Serious Play’ etc. Eigenlijk alles waar jullie bedrijf of organisatie maar behoefte aan heeft! Meer info op www.gavedingendoen.nl.

Teambuilding: wadlopen

Werelderfgoed de Waddenzee is dé plek om met je hele team een uitdaging aan te gaan en nieuwe inspiratie op te doen. Een wadlooptocht is echt een ervaring die je eens meegemaakt moet hebben en zeker niet een simpel wandelingetje. Je loopt over de bodem van de zee, door slik en water, je wordt uitgedaagd door de elementen en onderweg zie je vogels, soms zeehonden en de meest waanzinnige wolkenluchten.

Met z’n allen moet je natuurlijk zorgen dat je op tijd aan de overkant bent, soms tot je middel door het water waden, en na afloop sta je samen alle modder van je schoenen en benen af te wassen… als dát nog geen teamgeest geeft!

Wij kunnen een exclusieve tocht voor jullie organiseren met de leukste wadgids die álles over dit wonderschone werelderfgoed kan vertellen.

Teambuiding: outdooractiviteiten in Nationaal Park Lauwersmeer

In het Nationaal Park Lauwersmeer kunnen we ook diverse outdoor activiteiten organiseren. Mountainbiken, steppen, kanovaren, tokkelen, gps tochten, avontuurlijke wandelingen met de boswachter, zeilen (ook het wad op is mogelijk) of met z’n allen het befaamde rondje Lauwersmeer fietsen (45 km).

Ga je liever zelf op pad? Volg dan (een deel van) de mooie wandelroutes van Kollumeroord of de Kollumerwaard. En hebben jullie zin in een hilarisch dagje tussendoor? Huur een stel Tuktuk’s en maak er een ware belevenis van met de rustgevende 1-cilinder diesels.

Informeel: kookworkshops

Heel leuk om met z’n allen te doen is een kookworkshop van Kookstudio@Home. Lekker samen kokkerellen, proeven met een wijntje erbij. Speciaal voor it Dreamlân heeft Erna een biologisch en vegetarisch menu samengesteld, maar er zijn ook andere menu’s mogelijk. Alles kan gewoon in de fijne gemeenschappelijke ruimte, dus jullie hoeven nergens meer heen.

Accommodatietype:
Landgoed
Groepsgrootte overnachten:
max. 20 personen
Groepsgrootte event:
max. 20 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je it Dreamlân bedrijfsaccommodatie

it Dreamlân bedrijfsaccommodatie
Groeneweg 3
9293MC Kollumerpomp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten