Ga naar inhoud

Organiseer je vergadering, teamuitje of bedrijfsevent in Friesland

Bedrijfsuitjes >

Ga op pad met je collega's. Een goed bedrijfsuitje doet wonderen.

Bekijk de bedrijfsuitjes

Locaties >

Locaties te over in Friesland. Van vergaderen tot bedrijfsevents. Je vindt ze hier.

Bekijk de locaties

Waarom Friesland? >

We hebben elf redenen voor je verzameld.

Bekijk de elf redenen

Schone lucht, meer water dan land en de nuchtere bevolking die dingen net even anders aanpakken en graag op hun eigen manier doen. Vergaderen op een skûtsje, heisessies in de wei, brainstormen in een groentekas, teambuilding in de Waddenzee, het Friese landschap biedt alle ruimte die je nodig hebt om samen tot inspirerende inzichten te komen. Dus trek het Friese landschap in en ontdek wat rust, ruimte en eigenzinnigheid met je team doet. Ga mee op Expeditie - Friesland Style.

Win een verrassingsreis voor je collega's

Het was een jaar van thuiswerken, online vergaderen en afstand houden. Nog nooit eerder hebben we onze collega`s zo moeten missen. Daar willen we verandering in brengen. Samen met jou! Vertel ons waarom jij jouw team een hart onder de riem wilt steken. Jouw inzending maakt kans op een volledig verzorgde dag in Friesland. 

Lees meer over de winactie

Plan je bezoek

Plan direct je bezoek aan Friesland. Zoek je een locatie voor een vergadering of zoek je ruimte voor een groots event? Friesland heeft het! Daarnaast leiden we je graag de weg naar de allerbeste bedrijfsuitjes op het gebied van teambuilding, duurzaamheid en cultuur.

Plan je bezoek hier

Alles over Friesland

We laten je graag zien waarom je voor Friesland moet kiezen én wat de provincie voor jou kan betekenen. Onze topsectoren sluiten naadloos aan op populaire topics als duurzaamheid en cultuur. Om je écht over de streep te trekken, laten we zien hoe snel je hier bent. Bereikbaar via land en water. Vanaf Amsterdam ben je niet meer dan anderhalf uur onderweg. Tot straks?

Lees meer over Friesland

Inspiratiebron

Heb je nog niet een concreet plan voor jouw bezoek aan Friesland? We helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Duik er in en schrijf alles op wat je leuk vindt.

Doe hier inspiratie op

Vind jouw ideale locatie - voor een event, vergadering of teambuilding

Op zoek naar jouw ideale vergader- of eventlocatie? In Friesland bulkt het van de unieke locaties en gastvrije aanbieders. Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en inspiratie. Bekijk hier het hele overzicht.

Vind de perfecte congres- en vergaderlocatie

Filter op groepsgrootte

Filter op type bijeenkomst

Filter op thema

Neem contact op met Yvonne

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden in Friesland? Contact Yvonne Hulleman. Zij neemt je mee op reis door de wereld aan mogelijkheden in Friesland.

Neem contact op