Ga naar inhoud

Het Raadsel van de Wadden

Eanjum

Het Raadsel van de Wadden is een jong en dynamisch bedrijf met een achtergrond in hospitality management. Ons team heeft ruime ervaring in het creëren van een warme en gastvrije sfeer waar de behoeften van onze gasten altijd voorop staan.

Met regionale specialiteiten en klassiekers verwennen we u in ons restaurant met daarbijhorende serre en terras – met uitzicht over de jachthaven en het Lauwersmeer. Wij gebruiken uitsluitend verse en eersteklas ingrediënten, die we met kennis van zaken en passie verwerken. De nadruk ligt op regionale en authentieke producten. U kunt bij ons genieten van de klassieke én innovatieve keuken met regionale accenten en excellente wijnen. Restaurant Lauwersmeer heet eigenlijk “Het Raadsel van de Wadden”.

Ons restaurant maakt deel uit van Jachthaven Lauwersmeer. Cultuurrestaurant Het Raadsel van de Wadden wordt daarom vaak genoemd in verband met kleinschalige muzikale of theater optredens. Veel culturen spoelen hier, al dan niet per zeilboot, aan. Het bijzondere daaraan is dat het niets bijzonders is. Schuif gewoon aan en geniet van uw eten, een goed glas wijn en muziek.

Groepsgrootte event:
max. 60 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Raadsel van de Wadden

Oostmahorn 31
9133 DT Eanjum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten