Ga naar inhoud

Geschikte locaties voor een event, vergadering of teambuilding in Friesland

Voor al je event-, vergader- en teambuildinglocaties moet je in Friesland zijn. Friesland heeft een divers aanbod van locaties in de natuur, op de waddeneilanden of aan het water. Voor ieder bedrijfsevent of uitje een geschikte locatie. Kom je er niet uit? Schroom niet om ons te contacten. We helpen je graag!

Wat zoek je

Thema
Groepsgrootte event
Groepsgrootte overnachting

8 resultaten

 • Badhotel Bruin

  Badhotel Bruin

  Ruimte, rust en afstand van de dagelijkse routine: vergaderen op Vlieland is verfrissend!

  Vlieland
 • De Fabriek Leeuwarden

  De Fabriek Leeuwarden

  Organiseer je een training, vergadering of cursus? De Fabriek Leeuwarden heeft volop keus in betaalbare ruimtes voor groepen tot 200 personen in een persoonlijke en inspirerende omgeving.

  Leeuwarden
 • Schouwburg De Lawei

  Schouwburg De Lawei

  Ben jij klaar voor jouw eigen evenement in De Lawei?

  Drachten
 • Neushoorn

  Neushoorn

  Creatieve hotspot Neushoorn is een podium voor popcultuur met twee concertzalen, een café en state of The art faciliteiten. Het bijzondere gebouw is gelegen in het hart van Leeuwarden.

  Leeuwarden
 • Party- en Zalencentrum 't Haske

  Party- en Zalencentrum 't Haske

  Een vergadering, receptie, catering, training, incentive, diner, workshop, lunch of personeelsfeest; de mogelijkheden die 't Haske aan het bedrijfsleven biedt zijn bijkans onbeperkt.

  Joure
 • Stadsschouwburg De Harmonie

  Stadsschouwburg De Harmonie

  Stadsschouwburg De Harmonie is het grootste theater van Noord-Nederland. Ons theater is jaarlijks het decor voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

  Leeuwarden
 • Thialf Stadion

  Thialf Stadion

  Thialf, Schaatshart van de Wereld. Dit is de plek waar topsporters geschiedenis schrijven. Waar iedereen voor goud gaat. Thialf is meer dan een ijsbaan. Thialf is pure schaatsbeleving op topniveau.

  Heerenveen
 • Theaterkerk Nes

  Theaterkerk Nes

  In Noord-Oost Friesland, tegen de dijk, vlakbij de Waddenzee staat deze prachtige theaterkerk die geschikt is voor een symposium, lezing, debat, congres, toneel, theater en/of concert.

  Nes (NEF)