Ga naar inhoud

Party- en Zalencentrum 't Haske

Joure

Een vergadering, receptie, catering, training, incentive, diner, workshop, lunch of personeelsfeest; de mogelijkheden die 't Haske aan het bedrijfsleven biedt zijn bijkans onbeperkt.

Bedrijfsleven kan bij ons alle kanten op!

Een vergadering, receptie, catering, training, incentive, diner, workshop, lunch of personeelsfeest; de mogelijkheden die 't Haske aan het bedrijfsleven biedt zijn bijkans onbeperkt. U bepaalt hoe u het hebben wilt. 't Haske werkt niet met vastomlijnde programma's. Hier is de klant nog koning, staat service hoog in het vaandel en voegen wij ons naar uw wensen. Met tien zalen en een totale vloeroppervlakte van ongeveer 1.700 m2 kan er van alles georganiseerd worden. Met name gezelschappen tussen de 600 en 800 personen kunnen wij een leuk verblijf aanbieden. Met onze tien zalen kunnen we alle kanten op. Er kan bijvoorbeeld in iedere zaal een thema georganiseerd worden met daaraan gekoppeld steeds weer ander muziek.

Door de veelzijdigheid en ruimte leent ’t Haske zich bij uitstek voor congressen en beurzen. Alle faciliteiten op het gebied van voorzieningen, audio/video, data en horeca zijn aanwezig. Mede door de ruime parkeergelegenheid en de strategische ligging in het noorden is ’t Haske een uitstekend congres- en beurscentrum. De zaak heeft bovendien ervaring in coöperatief organiseren en in gastheerschap.

Nogmaals, u kunt zelf een pakket samenstellen en wij zijn natuurlijk bereid u daarbij te helpen.

Groepsgrootte event:
max. 800 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Party- en Zalencentrum 't Haske

Vegelingsweg 20
8501 BV Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten